Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на шарнири и амортисьори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ivailo rachev написа:
    Replay написа:
    ivel написа:
    не мога да ви се начудя как не препоръчвате точно муг или трв.че те са най-добри и съответно скъпи.аз лично не съм имал изцепки с тези две марки
    Ами едните въобще не произвеждат окачване ...
    И кои от двете марки не произвеждат окачване,че нещо не ми стана ясно.Модела на носачите за Пунто на Мoog са FI-WP-0461(ляв) и FI-WP-0462(десен),на TRW са JTC953(ляв) и JTC954(десен).Моля ви който не е сигурен да не пише,че така колегите се объркват тотално.
    Не му е тука мястото в тая тема да не я цапаме, ама MOOG нямат заводи за производство на окачване ( това от доверен източник ) Те са просто марка и днес могат да са с едно качество утре с друго ..... предполагам я знаеш серията с P отзад примерно....
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

не е точно така ама нека не спорим.аз лично съм най-доволен от тях.муг си имат заводи с сащ(това от 100пр източник) и не са каква да е марка,още повече че ги използват за първоначално вграждане на някои автомобили.просто имат качество и традиции и затова и цената е най-висока.

Коментар

Не ми пречи да спорите аз съм ви изключително благодарен за съветите й идейте. Сега поне като отида няма да съм като в небрано лозе и най-важното до тогава поне ще знам каква сума трябва да поспестя. Мерси много колеги!
        Fiat Punto JTD HLX 1999

Коментар

nsn написа:
          колега мах-2 амортисьора не знае с каква скорост се движиш та да стане по-твърд или по-мек
          Съгласен съм, не съм се изразил правилно. Да кажем че имат примерно 0,5-1см. по-меко преместване, но не и свободен ход, както е при отишли амортисьори понякога. Затова хем возят хубаво хем държат яко. На моята кола сложих Токико и там меката возия малко липсва, а иначе са добри и доста стабилно се държат. Като се наложи да сменям пак бих избрал каябата. И по руските сайтове предпочитат каяба пред токико.

Коментар

Аз също съм с каяба но само от зад и имам много добри впечатления. Като цяло не вози много твърдо но е много стъбилна но за отпред съм с Globo Италиански и като цена от 65лв. на бройка (за браво става въпрос) много твърдо возят, съсипват окачването но 3 години не са мръднали.А и за това с газ и масло и маргарин в амортесьорчетата аз знам че има масло вътре а газта е нарочно там зада не се разпенва маслото в амортесьора (в следствие като се разпени се одървя по неравности - павета) - демек просълзи ли амото значи и газта е избегала в поредната винетна дупка Лично мое мнение, ако искаш конфорт Монро а ако искаш да настъпваш педала по наще улици KYB - каяба успех
            АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
            Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

Working...
            X