Здравейте колеги,Както съм написал ще ми се наложи да направя сега като се постопли смяна на предните шарнири и предните и задните амортисьори. До сега не съм сменял подобни чарколяци та искам да знам колко горедолу ще ми излезе това удволствие, за да почна да пестя по-малко от заплатата.Някой ми беше казал че на тези коли при смяна на шарнир се сменя и носач. Та ако може някой да ми каже найстина грубо колко ще ми излезе ще е чудесно.Колата е Фиат Пунто МК2 1999 JTD.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на шарнири и амортисьори
Collapse
X
-
МОДЕРИРАНО. Линк към търговски сайт.Разгледай цените на този сайт и си направи една груба сметка.Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението, личната информация, подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ. Модераторски екип на fiat-bg.orgОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Ами точно за това питам какво си струва да се вземе скъпото евтиното средното. Затова ако може да ме орентирате ще съм ви много благодарен. Гледам има предни амортисьори по 175 лв. и по 100 лв. Затова се надявах някой да ми каже ако беше това неговата кола какво би взел за какви пари да се орентирам просто. Пътищата всички ги знаем какви са има ли смисъл от скъпите или не.Fiat Punto JTD HLX 1999
Коментар
-
Да за да смениш шарнирите трябва да смениш целия носач,като марки препоръчвам Lemforder или Febi bilstein обаче цената е доста солена,Febi около 150лв. на носач,а Лемфьордера ще е по-скъп,също така на MOOG не са лоши,но там цената е около 170лв.За амортисьори препоръчвам Boge около 90лв. бройка(задни) и около 120лв.(предни),KYB около 100лв.(задни) и около 130лв.(предни),като Каяба-та са газови.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivel написа:не мога да ви се начудя как не препоръчвате точно муг или трв.че те са най-добри и съответно скъпи.аз лично не съм имал изцепки с тези две марки== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ivel написа:не мога да ви се начудя как не препоръчвате точно муг или трв.че те са най-добри и съответно скъпи.аз лично не съм имал изцепки с тези две маркиFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Replay написа:ivel написа:не мога да ви се начудя как не препоръчвате точно муг или трв.че те са най-добри и съответно скъпи.аз лично не съм имал изцепки с тези две маркиAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар