Предстои ми смяна на предни спирачни маркучета, но след това ще трябва доливане, а незнам с коя точно /ДОТ 3 или ДОТ4/ спирачна течност е, та да си взема и да не мешам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква спирачна течност за кола 96 г. ДОТ 3 или 4?
Collapse
X
-
въпросът е с каква спирачна течност е напуснала Торино колата, то в магазина ще ми дата каквато искам течност, въпросът е с какво е заредена колата за да сипя същата, не вярвам някой да си е правил труда да сменя този флуит!от бързане не съм формулирал въпросът правилно във първият пост, за което се извинявам на колегетите!
Коментар
-
nedialk00
аз мисля че е дот4, ама то на капачката на всяка кола на казанчето за спирачната течност, пише каква трябва да бъде
Коментар
-
хора,нов проблем, буренцата на спирачните тръбички са много шит, взех си специално прорязана лула 11 да ги отвъртя, но не, превъртат на ключа и имаше мамата, та се чудя дали не са на цолов размер, че пробвах на здраво буренце на спирачната помпа и там ключа хлапаше, ключ 10 въобще не става!от дясно го развъртях със клещи тип гарга и после с тях стегнах, но от ляво - греда, голема греда не става и не става, буренцето стана на нищо и най съм го изкривил здраво, отивам към смяна на цялата тръбичка, мамка му!Та въпросът е кой е точният размер ключ за целта и цена на нова тръбечка за ляво колело?
Коментар
-
кола
Не е ли №11 аз си купих хубав ключ като ги сменяхА иначе тръбичките е 5лв да ти е направят на 1метър.По магазините има където ги правят. Може да има и готови .http://www.scantechltd.com/index.php?m=844&lang=1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар