Колеги първо извинявам се ако не е за тук темата или има подобна просто неможах да открия точно това което ме интересува .Въпросът ми е от какво стават пружините най вече задните за фиат мареа 2.0 20в комби иска ми се малко да я смъкна но не откривам подходящите или ако са само за мареа и са чисто нови са доста скъпи.Всякакви предложения ще са ми от полза мерси предварително за отговорите Лека вечер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Окачване на фиат мареа 2.0 20в 147ps 1997г
Collapse
X
-
Re: Окачване на фиат мареа 2.0 20в 147ps 1997г
iliqkirilov написа:Колеги първо извинявам се ако не е за тук темата или има подобна просто неможах да открия точно това което ме интересува .Въпросът ми е от какво стават пружините най вече задните за фиат мареа 2.0 20в комби иска ми се малко да я смъкна но не откривам подходящите или ако са само за мареа и са чисто нови са доста скъпи.Всякакви предложения ще са ми от полза мерси предварително за отговорите Лека вечерКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Точно от такива селскостопански изпълнения после хората сърбат попара! Никакво рязане! Работя в завод за производство на пружини. Тук може да се произведат желаните от теб пружини по образец или по чертеж. Ако имаш желание можеш да пишеш на лични и ще ти дам координати за връзка. Имай предвид че пружините няма да станат бързо в случай на поръчка (до около 20 работни дни), а за цената вече зависи от вида на пружината.Тъй като виждам , че е решаваща цената, ако питаш мен най-добре потърси от друга кола, така ще ти излезе най-евтино.Play Golf ,but not drive golf!!!
Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium
Коментар
-
Мерси но не режа гледал сам такива с рязани истории амортисиорите блускат колата се подхварля като луда мерси все пак но този вариант не ми допада иначе колата си е доста стабилна бих казал за комби просто ми се иска малко по надолу като гледам май в германия ще си турся комплект амортисиори и пружини Благодаря ви все пак за бързите отговори :Dчуду
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар