Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Окачване на фиат мареа 2.0 20в 147ps 1997г

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Окачване на фиат мареа 2.0 20в 147ps 1997г

Колеги първо извинявам се ако не е за тук темата или има подобна просто неможах да открия точно това което ме интересува .Въпросът ми е от какво стават пружините най вече задните за фиат мареа 2.0 20в комби иска ми се малко да я смъкна но не откривам подходящите или ако са само за мареа и са чисто нови са доста скъпи.Всякакви предложения ще са ми от полза мерси предварително за отговорите Лека вечер
    чуду

Отрежи ги и ще станат по ниски.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Re: Окачване на фиат мареа 2.0 20в 147ps 1997г

iliqkirilov написа:
      Колеги първо извинявам се ако не е за тук темата или има подобна просто неможах да открия точно това което ме интересува .Въпросът ми е от какво стават пружините най вече задните за фиат мареа 2.0 20в комби иска ми се малко да я смъкна но не откривам подходящите или ако са само за мареа и са чисто нови са доста скъпи.Всякакви предложения ще са ми от полза мерси предварително за отговорите Лека вечер
      Точно на това комби са му достатъчно ниски, ако колата е нестабилна търси проблема другаде, примерно амортисьори или по широки гуми.
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Точно от такива селскостопански изпълнения после хората сърбат попара! Никакво рязане! Работя в завод за производство на пружини. Тук може да се произведат желаните от теб пружини по образец или по чертеж. Ако имаш желание можеш да пишеш на лични и ще ти дам координати за връзка. Имай предвид че пружините няма да станат бързо в случай на поръчка (до около 20 работни дни), а за цената вече зависи от вида на пружината.Тъй като виждам , че е решаваща цената, ако питаш мен най-добре потърси от друга кола, така ще ти излезе най-евтино.
        Play Golf ,but not drive golf!!!
        Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
        C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

Мерси но не режа гледал сам такива с рязани истории амортисиорите блускат колата се подхварля като луда мерси все пак но този вариант не ми допада иначе колата си е доста стабилна бих казал за комби просто ми се иска малко по надолу като гледам май в германия ще си турся комплект амортисиори и пружини Благодаря ви все пак за бързите отговори :D
          чуду

Коментар

от фиат браво ХГТ 2.0 или нещо от сорта някои ако знае ще сам благодарен
            чуду

Коментар

Правените за Германия (Брава и Мареа) са високи отпред и ниски отзад.
              The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
              Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
              Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_49 Yellow_Flash_Colorz_PDT_49
                чуду

Коментар

Никой ли не се е сблъсквал с такъв проблем хъммм
                  чуду

Коментар

Working...
                  X