Здравейте колеги.От скоро имам проблем с абс.Сутрин давам на контакт проверка и всичко е наред-абс работи.Спирам, след 5 часа качвам се абс свети не работи.След 2 дена всичко е ок абс работи.Дайте предлоложения от какво може да е.Да уточня ,че сум сигорен за работата след като се пробва а не се основавам от лампата.Знам също че трябва да направя диагностика но още не ми е дошъл кабела.Колата е брава 1.9 тд 75 к.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с абс
Collapse
X
-
nedialk00
недей прави диагностика, има два вариянта датчик, може да измериш всички датчици с мултицет, другото е централата, има слаби връзки и трябва да се припоят - двете крачета на захранването на помпата обикновено са проблема
Коментар
-
nedialk00 написа:недей прави диагностика, има два вариянта датчик, може да измериш всички датчици с мултицет, другото е централата, има слаби връзки и трябва да се припоят - двете крачета на захранването на помпата обикновено са проблемафиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври
Коментар
-
nedialk00
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...er=asc&start=0 малко повече трябва да им е съпротивлението, но щом на всички е еднакво е ОК, проблема е в платката, трябва да смъкнеш плактата от абс-а, да отвориш и да препоиш слабите връзки, на 90% съм сигурен че проблема е в двете крачета на помпата; виж темата и ще ти се изясни смъквай платката и ще разбереш кой са, две букси разкчаш - едната е с много пинове, другата е само с два пина- те тва са те крачетата за помпата, припоиваш ги хубаво от горе и си готов разбира се огледай и другите връзки
Коментар
-
nedialk00
-
nedialk00
виж моят предходен, и предходния на колегата постове и ще ти се изясни, ако имаш проблеми давай да помагаме при теб абс-а най-вероятно е лукас обаче
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар