Колеги при прегледа на спирачките вчера забелязах някои нови болежки по ходовата част. Интересуваме за конкретната част която съм снимал как се казва? Детайла цял ли се продава, смисъл това е нещо като носач предполагам с тампони и болтове. може ли само конкретните тампони да се сменят с нови или целия детайл , този Y образен елемент с този тампон трябва да го закупя нов. Понеже и от двете страни е скъсан. Предположение за цена и марка??? Мога ли да карам така или е опасно, защото нищо не ми трака все още и колата си е стабилна. Мога ли да се справя сам с ремонта или да ходя на сервиз че аман вече с тия майстори и пари. Ще очаквам вашите компетентни мнения :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос по окачването на Fiat Stilo
Collapse
X
-
Я да те питам професоре :D , тези тампони избиват ли се? Трябва ли да се смъкне целия носач? Мога ли да се справя сам с подръчни средства? Сори за текста към снимката преди да го кача си беше супер, ама за следващият път ще знам . Emzo ще те помоля ако можеш да ми обясниш кое как се прави и ако мога сам да се преборяFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
Сега пак не разбрах ще заминат ли гумите опасно ли е щом са тръгнали тези тампони??? Могат ли да се сменят само тампоните или се сменя целия носач??? защото носача е здрав що да го сменям целия,ама ако няма шанс за ремонт ще го сменям кво да правяFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
Не от разбити тампони на носач няма да имаш неравномерно износване на гумите,може да се смени само тампона,но както каза Емо се сваля целия носач и с подръчни средства малко трудно ще избиеш старите тампони и ще набиеш новите,не е трудно обаче май ще ти трябва преса за избиването им.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
като се скъса напълно тампона калата при подаване на газ ще дърпа на едната страна при натискане на спирачките ще залита на другата страна и гумите почват да се износват неравномерноако си сменяваш сам тампоните си имат начин на монтиране(точка или триъгълник на тампона трябва да е на белега на носача обикноведно е една рязка)Bravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар