Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задна главина от HGT на ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е успех тогава, след първата смяна ще стоплиш какво съм ти разправял ама ти си знаеш. Тоя тампон знаеш ли как се сменя?
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хваща се пружината със скоби отвива се гайката отгоре сменя се тампона завива се гайката и се разхлабва пружинатаНай-вероятно ще се окажеш прав колега ,но нали пусти пари нема ще действаме
      Fiat Bravo TD100

Коментар

mito_vr написа:
        Хваща се пружината със скоби отвива се гайката отгоре сменя се тампона завива се гайката и се разхлабва пружинатаНай-вероятно ще се окажеш прав колега ,но нали пусти пари нема ще действаме
        Да дадада точно така ама само на теория. Ако ще го правиш не го прави сам, нека да има някой който да е при теб/ за всеки случай, че като ти чета метода /внимавай с какви скоби работиш че много голяма част от тях имат навика да си късат шпилките и после "къде са ми ръцете" ПРОСТО ВНиМАВАЙ със скобите
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да колега даже аз съм от помощниците майстори ще го правят ,знам че е доста работа и е гадно но понеже няма да плащам труда мисля да експериментирам поне първия път със втора ръка тампони.
          Fiat Bravo TD100

Коментар

Working...
          X