Това изпиляване и нагаждане трябва да стане на стенда защото като прибереш долния край на шенкела навътре нарушаваш сходимостта и или ще се отвори или събере.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страничен наклон на предните колела
Collapse
X
-
Airfan написа:Според мен излишно ще правиш глупости. Карай си така колата, тия гуми няма да се пенсионираш с тях я.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Здравейте! И аз имам сходен проблем и дано да не бъркам темата. Десния макферсон ми е избягал леко назад към купето(леко е наклонен) а другия е точно направо нагоре. Бях на реглаж и там ми казаха, че имам някакво изменение и имам разлика между двете колела. Когато купувах колата десния калник беше леко свит и забелязах, че явно е свит нарочно за да не се забелязва толкова разликата. От ляво от гума до калник от двете страни мерех точно по 4 пръста, а от дясно отзад 5 пръста а отпред 3(При положение, че калника е леко свит). Та какво трябва да направя и към какъв майстор трябва да се обърна за да се регулират макферсоните на еднакви градуси? Благодаря! Фиат Пунто 2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар