Колеги колко градуса е допустимо да е наклона на предните колела? Днес бях на стенд и се оказа, че предна лява гума е +1.05 градуса (тоест долния край е по-навътре от горния), а дясната е +0.24 градуса. Колата ми дърпа леко наляво. Интересува ме този 1 градус много ли е, за да ми изяде гумата?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Страничен наклон на предните колела
Collapse
X
-
S_BANKOV написа:-+0.35 по спомен беше допустимото отклонение.и да това 1.05 ще я изяде, ако не го е направило вече.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:S_BANKOV написа:-+0.35 по спомен беше допустимото отклонение.и да това 1.05 ще я изяде, ако не го е направило вече.
Коментар
-
Валентино_88 написа:iliyan написа:Като си ходил да ти мерят сходимоста на предницата,зашо не са я регулирали?
Коментар
-
max-2 написа:Валентино_88 написа:iliyan написа:Като си ходил да ти мерят сходимоста на предницата,зашо не са я регулирали?НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Airfan написа:до 37 минути негативен (разкрачена) и 23 минути позитивен (навътре)НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
krasisk написа:Ами ексцентрични болтове не могат ли да се намерят за да се избегне пробиването и какъв размер трябва да са понеже и аз имам същия проблем.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:krasisk написа:Ами ексцентрични болтове не могат ли да се намерят за да се избегне пробиването и какъв размер трябва да са понеже и аз имам същия проблем.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар