Колеги здравейте изправен съм пред поредния труден избор. Предстои ми смяна на дискове /предни/ и накладки. И се чудя какъв максимално евтин и хубав вариант да се спра. Като бюджета ми е максимум 200 лева с труда. Имали такъв филм или ще трябва да се разделя с повече пари.започвам да споделям кои какво ми предлага1. Ауто Италия дискове предни -239лв./бр вентилираннакладки предни-133 лв./комлектНе мерси!!!2.Ауто+2.1. BOSCHдискове предни- 147лева/бр. вентилираннакладки предни комлект- 102 леваПак ми се види много2.2. Брембо диск преден 112лв./бр вентилиран2.3. Textarпредни дискове- 90 лева/брнакладки -77лева/комлекта3.Манимпексдикове Brembo -95 лв/бр.накладки ICER - 51.41 лв4. Александър АутоПредни дискове RC- 63 лв/бр.накладки RC - 53/комлектаТа колеги дилемата е за тези които ми ги предлагат Александър ауто RC, биле италиански слагали ги на фиат, алфа, някои има ли впечатления???Някои да предложи нещо с цена в Пловдив???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на предни спирачни дискове и накладки за Fiat Stilo
Collapse
X
-
а иначе за тези RC какво мислиш, аз лично нищо не намерих за тях. Преди нова година цените бяха с по 25% - надолу а сега всичко е дигнатоFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
emzo написа:2.3 ми харесва най-много, но текстара са с характер, от време на време свирят, не е фатално, но свирят.Спирането е отлично.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Преди нова година ноември ми предлагаха Brembo двоино вентилирани за по 112 лева парчето и накладки за 58 лв.Обикновените дискове на Brembo бяха 70лв/бр. и накладки 58лв. Ама сега вече са качени, както и да е.Някой може ли да ми каже колко е минималната дебелина на диска при която трябва да го хванеш и да го изхвърлиш, че мисля утре да ги замеря и двата. Отзад съм с нови оригиналните ама като гледам са като нови нямат ръб нищо, накладките и те са като нови, явно усилието при спиране се поема от предните.Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
Тези измислените "ВНОСИТЕЛИ" Ауто Италия, нестига че неможаха да ми кажат марка, номер показатели на дискове и накладки ами и цели 2 часа се борех да ми вдигне някои от отсрешната страна телефона и д ами каже цени, абе супер измислена фирма. Опредлено ме разочероват за втори път, да не говорим за Ратола Пловдив които са им представители в Пловдив кви са и те мошеници, как да си купиш от тях кола като те лъжат за всяко нещо. Ама това е за друга тема.....Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
............
Коментар
-
От посочените варианти: 2.3. Textarпредни дискове- 90 лева/брнакладки -77лева/комплекта това смятам че е оптималното за цената си.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:От посочените варианти: 2.3. Textarпредни дискове- 90 лева/брнакладки -77лева/комплекта това смятам че е оптималното за цената си.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
LPR освен за задни, смятам че не си струват за отпред (говоря за накладки), ако колегата си намери Galfer (с такива съм и няма такова зверско спиране) или TRW, но там и цените са други.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:LPR освен за задни, смятам че не си струват за отпред (говоря за накладки), ако колегата си намери Galfer (с такива съм и няма такова зверско спиране) или TRW, но там и цените са други.Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар