Здравейте, днес ми се наложи да пътувам до Добрич сутринта, но се появи нещо не приятно. Докато пътувах отзад вдясно се чуваше едно много гадно скърцане и тропане. Прибрах се и реших да видя какво причинява това тропане и скърцане най-вече. Преди да вдигна колата на крик установих, че дясната гума лежи на една страна към колата. т. е задницата на колата стоеше по този начин погледнат отзад | . Вдигнах колата на крик и реших да видя дали има луфт. След, като натиснах горната страна на гумата към колата си имаше луфт и се чуваше скърцането. След проследяване на носача установих, че идва от някакъв болт, който доста се мандахерца след като бутна гумата към колата и си мисля, че е от него. Потърсих решение на проблем в форума и другите форуми на фиат. И достигнах до следното решение, но все пак да попитам, че ми трябва ремонтен комплект за заден носач. Колата е фиат браво 1.4 12в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане отзад фиат браво
Collapse
X
-
Надявам се да не се наложи. С този ремонтен комплект, който съм посочил в 1-я пост предполагам с него би трябвало да се оправи проблема. И все пак да попитам той ли е, за да мога утре да си го поръчам. Докато колата беше на крика погледнах също да не би да идва от лагера на главината, нямаше шумове. Просто като бутна гумата към колата и виждам, как от болта на носача, който го държи за моста се мърда.Ferrari Forever
Коментар
-
Uho написа:seninkn написа:...Така ли се разбиват лагерните легла на моста? ...FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Xs7yle написа:Благодаря за отговорите. Поръчах си 1 комплект, а ми казаха, че е най - добре да се сменят и от двете страни лагерчетата. За това утре, ще поръчам още 1 и когато ми остане свободно време, ще я мятам да видим да ли, ще се оправи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар