От известно време имам проблем с спирачките.Когато се наложи да натисна 4-5 пъти един след друг и педала става на камък и няма спирачки.Един приятел каза -вакуум помпичка.Ходих при италианеца(ВАРНА)- 42 лв на друго място 116. А иначе смених накладки по пътя към затвора(който е от Варна знае)и там казаха няма никакъв проблем в спирачната система ,даже се учудиха от доброто състояние.Дайте съвет някакъв. Типо 1.9тд
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем-спирачки
Collapse
X
-
Re: Проблем-спирачки
varnaliq написа:От известно време имам проблем с спирачките.Когато се наложи да натисна 4-5 пъти един след друг и педала става на камък и няма спирачки.Един приятел каза -вакуум помпичка.Ходих при италианеца(ВАРНА)- 42 лв на друго място 116. А иначе смених накладки по пътя към затвора(който е от Варна знае)и там казаха няма никакъв проблем в спирачната система ,даже се учудиха от доброто състояние.Дайте съвет някакъв. Типо 1.9тдFIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
-
Re: Проблем-спирачки
varnaliq написа:От известно време имам проблем с спирачките.Когато се наложи да натисна 4-5 пъти един след друг и педала става на камък и няма спирачки.Един приятел каза -вакуум помпичка.Ходих при италианеца(ВАРНА)- 42 лв на друго място 116. А иначе смених накладки по пътя към затвора(който е от Варна знае)и там казаха няма никакъв проблем в спирачната система ,даже се учудиха от доброто състояние.Дайте съвет някакъв. Типо 1.9тдhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар