Здравейте. Имам 1 проблем. Карам Фиат Пунто 2000г 1.9 дизел - без турбо. От известно време се чува едно изпукване като потеглям на 1ва предавка или на задна. Изпуква много силно и го прави само при потегляне. Също така рано сутрин или като вляза в някоя дупка (Мила Родино) ми блокира хидравликата. Светва на таблото и волана става мн трвърд. Хидравликата ми е електрическа със Сити. На две степени Сити и нормална. Бях в няколко сервиза и навсякъде ми казват различно и различни цени. Затова предположих, че някой от вас ще има понятие от каде може да идва проблема. Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със Сити хидравлика при Пунто 2000г!
Collapse
X
-
Re: Проблем със Сити хидравлика при Пунто 2000г!
lyobg написа:...като вляза в някоя дупка (Мила Родино) ми блокира хидравликата. Светва на таблото и волана става мн трвърд. ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Re: Re
lyobg написа:Аз имам някакви предположения. Мисля, че е възможно да е от шарнира, защото като навия пълен ляв или десен без значение по рязко и пак блокира хидравликата. Възможно е двете неща да са свързани... Вие какво ще кажете?Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100
Коментар
-
ми тоз проблем го имам и аз от време на време ама най вече в студеното времеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар