Здравейте колеги проблемът е следния, преди два месеца сложих джанти от Опел на moqta Брава купих по дълги болтове и втулки дотук всичко беше наред,но започна здравата да бие на желязо през неравности, та въпроса ми е възможно ли е в джантите да се крие проблема? Благодаря предварително и весело посрещане на новата година!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с джантите
Collapse
X
-
nedialk00
-
ta6unko.com написа:Благодаря колега успокои ме :Д толкова ли е сериозно наистинаSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
Не съм много сигурен,но на Опела междуболтовото разстояние май НЕ е 100.Аз също карам летарките 16" 4х100 с втулки и не съм имал сериозни проблеми освен при самото поставяне на джантата и по-точнонавиването на болтовете (но и за това си има начин как да става)А иначе ако сложиш ексцентрични болтове няма да имаш никакви проблеми с джанти 4х100.И все пак най-добре е като джантата си е 4х98
Коментар
-
veskobravo написа:Не съм много сигурен,но на Опела междуболтовото разстояние май НЕ е 100.Аз също карам летарките 16" 4х100 с втулки и не съм имал сериозни проблеми освен при самото поставяне на джантата и по-точнонавиването на болтовете (но и за това си има начин как да става)А иначе ако сложиш ексцентрични болтове няма да имаш никакви проблеми с джанти 4х100.И все пак най-добре е като джантата си е 4х98STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
ta6unko.com написа:на 100мм са болтовете на опел аз фиатски джанти имам но проблема е че съм в Гърция а те са в Ловеч :Д и малко ме е шубе да тръгна към БГ ще ги притегна малко и ако стане добре ако не ще купувам от тук някаквиSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
-
nedialk00
сложи си си 4 х 98 и да си си спокоен по 15 лева са, а чукането според мен не е от тях, провери си предницата носачи, шарнири, амортесьори, накрайници и биалетки
Коментар
-
Момчета, заради един такъв, като тоя хубавец, някой ден може да не сте живи...Така ще му хвръкнат и джанти и гуми във въздуха, че няма да усети...Имал, сложил, карал, ама клопало...Бабината ти на припек...Даже с риска да ми блокират акаунта съм склонен да ти тегля една майна...Съвсем близо си, ако продължаваш в същия дух. Модераторски екип на fiat-bg.orgFIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Момчета, заради един такъв, като тоя хубавец, някой ден може да не сте живи...Така ще му хвръкнат и джанти и гуми във въздуха, че няма да усети...Имал, сложил, карал, ама клопало...Бабината ти на припек...Даже с риска да ми блокират акаунта съм склонен да ти тегля една майна...Съвсем близо си, ако продължаваш в същия дух. Модераторски екип на fiat-bg.orgSTILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар