Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с джантите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с джантите

Здравейте колеги проблемът е следния, преди два месеца сложих джанти от Опел на moqta Брава купих по дълги болтове и втулки дотук всичко беше наред,но започна здравата да бие на желязо през неравности, та въпроса ми е възможно ли е в джантите да се крие проблема? Благодаря предварително и весело посрещане на новата година!
    Fiat Brava 1.9D

кола

Ми естествено да бие дори и да има фтулки Все пак не е гаранция че ще стане както трябва
    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

а какви последици може да има
      Fiat Brava 1.9D

Коментар

да "опънеш" краката преждевременно, а ако имаш късмет да се натрошиш само

Коментар

Благодаря колега успокои ме :Д толкова ли е сериозно наистина
          Fiat Brava 1.9D

Коментар

ta6unko.com написа:
            Благодаря колега успокои ме :Д толкова ли е сериозно наистина
            преди стилото имах фиат тд100 и го карах 4 години с джанти 4х100 и нямах проблем просто слес и ги притегни 1-2 пути и умират ама не е много хубаво да се кара така все пак аз ги имах тези джанти и затова ги карах
            STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside

Коментар

първо питай после слагай.на опела джантите са на междуцентрово разстояние между болтовете-100мм,а на фиата-98мм.тези 2мм могат да ти докарат много главоболия,повярвай ми.като съвет-купи си фиатски джанти. а иначе това не е причина за конкретния проблем

Коментар

Не съм много сигурен,но на Опела междуболтовото разстояние май НЕ е 100.Аз също карам летарките 16" 4х100 с втулки и не съм имал сериозни проблеми освен при самото поставяне на джантата и по-точнонавиването на болтовете (но и за това си има начин как да става)А иначе ако сложиш ексцентрични болтове няма да имаш никакви проблеми с джанти 4х100.И все пак най-добре е като джантата си е 4х98
                FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
                Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

veskobravo написа:
                  Не съм много сигурен,но на Опела междуболтовото разстояние май НЕ е 100.Аз също карам летарките 16" 4х100 с втулки и не съм имал сериозни проблеми освен при самото поставяне на джантата и по-точнонавиването на болтовете (но и за това си има начин как да става)А иначе ако сложиш ексцентрични болтове няма да имаш никакви проблеми с джанти 4х100.И все пак най-добре е като джантата си е 4х98
                  аз си мисля пък че на всяка опелска джанта която е с 4 дупки междуболтовото разтояние е на 100мм(кадет,астра,корса,вектра и т.н.)

Коментар

на 100мм са болтовете на опел аз фиатски джанти имам но проблема е че съм в Гърция а те са в Ловеч :Д и малко ме е шубе да тръгна към БГ ще ги притегна малко и ако стане добре ако не ще купувам от тук някакви
                    Fiat Brava 1.9D

Коментар

ta6unko.com написа:
                      на 100мм са болтовете на опел аз фиатски джанти имам но проблема е че съм в Гърция а те са в Ловеч :Д и малко ме е шубе да тръгна към БГ ще ги притегна малко и ако стане добре ако не ще купувам от тук някакви
                      слагай ключа за джанти до скоростния лост и като спреш да пиеш кафе някъде ги попритягаи и аз си мисля че няма да имаш проблеми те няма как да изхвърчат 1-во започват да лопат безбожно така че ще ги усетишп.п. караи на по-тиха музика

Коментар

хаха така ще е пък квото стане.Благодаря ви много колеги пожелавам на всички весело посрещане на новата година,живи и здрави!!!
                        Fiat Brava 1.9D

Коментар

сложи си си 4 х 98 и да си си спокоен по 15 лева са, а чукането според мен не е от тях, провери си предницата носачи, шарнири, амортесьори, накрайници и биалетки

Коментар

Момчета, заради един такъв, като тоя хубавец, някой ден може да не сте живи...Така ще му хвръкнат и джанти и гуми във въздуха, че няма да усети...Имал, сложил, карал, ама клопало...Бабината ти на припек...Даже с риска да ми блокират акаунта съм склонен да ти тегля една майна...Съвсем близо си, ако продължаваш в същия дух. Модераторски екип на fiat-bg.org
                            FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
                            Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

bgaf написа:
                              Момчета, заради един такъв, като тоя хубавец, някой ден може да не сте живи...Така ще му хвръкнат и джанти и гуми във въздуха, че няма да усети...Имал, сложил, карал, ама клопало...Бабината ти на припек...Даже с риска да ми блокират акаунта съм склонен да ти тегля една майна...Съвсем близо си, ако продължаваш в същия дух. Модераторски екип на fiat-bg.org
                              аве теб кат те гледам си много отворен във всички теми само плюеш постове няма ли модератори във тоя форум на мен цяла тема ми заключи от безмислици

Коментар

Working...
                              X