Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с джантите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BGAF Несе впрягаи толкова мн аман от такива "отворковци" като сте зад мониторите и се мислите за безсмъртни! Несъм запознат и затова отворих тази тема исках да получа информация, малко по кротко ако обичаш има много други начини да обясниш на някои че това е твърде опасно не е ли така?
    Fiat Brava 1.9D

Коментар

ta6unko.com написа:
      BGAF Несе впрягаи толкова мн аман от такива "отворковци" като сте зад мониторите и се мислите за безсмъртни! Несъм запознат и затова отворих тази тема исках да получа информация, малко по кротко ако обичаш има много други начини да обясниш на някои че това е твърде опасно не е ли така?
      Пич, аз съм смъртен и ме е страх от такива неща...Безсмъртните са други, обърни се към тях...
      FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
      Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

Зададох ти въпрос неможа ли да обясниш по нормален начин както другите направиха ами трябваше да се правиш тука на мъж опитваш се да се докажеш ли ?
        Fiat Brava 1.9D

Коментар

ta6unko.com написа:
          Зададох ти въпрос неможа ли да обясниш по нормален начин както другите направиха ами трябваше да се правиш тука на мъж опитваш се да се докажеш ли ?
          Ей, някъде нагоре бях писал да си чупите главите...Така или иначе не ме слушате...Приятна ви вечер на всичките...

Коментар

Много здраве и друг път по спокоино хора сме разбираме и от нормален говор
            Fiat Brava 1.9D

Коментар

Благодаря на всички отзовали се Моля темата да бъде изтрита
              Fiat Brava 1.9D

Коментар

Колеги 3 години и 100000км. карах на Голф2 който е с делителна 4x100 джанти от Алфа 4x98 и няма никакви проблеми даже болтовете се завиваха без проблем.

Коментар

Колега, ако не можеш да смениш джантите с такива 4х98 поне сложи раздвижени болтове като за начало, така поне е сигурно че няма имаш проблеми в началото, щото проблема не идва от развити болтове а от разбити колела, рядко се случва но се случва и е напълно достатъчно.Относно тракането трябва да се прегледа предницата, и да се види от къде е, че пътя не е шега работа а и колегита се прави да се сърдят на хора каращи неизправни автомобили.
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

ето ги "огромните" елипси които се получават от разпробиване от 4х98 на 4х100да се знае че и конусите са направени на 4х100 :Dhttp://media.snimka.bg/9932/026118943.jpg?r=0

Коментар

Проблема не идва от огромните елипси, а от това, че при нормални дупки болта ляга на конусна повърхност, а при елипса опира на две точки...

Коментар

ха-ха,ами че що не сложите от самолет джанти-може и да хвърчите

Коментар

bgaf написа:
                          Проблема не идва от огромните елипси, а от това, че при нормални дупки болта ляга на конусна повърхност, а при елипса опира на две точки...
                          както казах са направени и конусите на 4х100, болта ляга само и единствено на конуса който е 4х100

Коментар

bagera написа:
                            bgaf написа:
                            както казах са направени и конусите на 4х100, болта ляга само и единствено на конуса който е 4х100
                            Абе опитваш се да ме убедиш колко правилно си постъпил и как всичко е едва ли не заводски направено...Аз мнението си го казах по-нагоре и сега пак ще го кажа...Това ми се струва пълна цигания, при положение, че във форума, а и извън него, се продават хиляди комплекти джанти, специално за Фиат...Не можа ли да си вземеш едни джанти, вместо да се опитваш да ..... дявола във въздуха?

Коментар

bgaf написа:
                              bagera написа:
                              bgaf написа:
                              Абе опитваш се да ме убедиш колко правилно си постъпил и как всичко е едва ли не заводски направено...Аз мнението си го казах по-нагоре и сега пак ще го кажа...Това ми се струва пълна цигания, при положение, че във форума, а и извън него, се продават хиляди комплекти джанти, специално за Фиат...Не можа ли да си вземеш едни джанти, вместо да се опитваш да ..... дявола във въздуха?
                              там е работата че тези джанти не са за фиат-а а за голфа-аа точно такива 4х100 няма а аз искам точно тези

Коментар

Еееее, свършиха се джантите на тоя свят ли? Поне направи една-две снимки да се похвалиш с новите джанти...

Коментар

Working...
                                X