Ще се отвориш и ти някой ден, като ти се случи като на мен да ти лети една гума насреща...Ми незнам дали ще имаш късмет да е точно от тоя младеж, че да ви чета после тука...Ако можете да пишете де...Като го преживееш и като возиш и две деца отзад, като ти изтръпне всичко за секунди и се чудиш къде да се денеш на пътя друга песен ще запееш...Щото в тая държава всичко живо е ударило през просото и като се появи един като мен да ви каже истината в очите и всички ревете, щото ви разваля някой рахата...Не виждаш простотиите, дето се вършат и дето могат да те убият, ама си ми замрънкал за някаква си тема...Тя ли ти е много важна?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с джантите
Collapse
X
-
nedialk00
напълно подкрепям колегата bgaf, докато има такива пердета като тоя с тия джанти, ще има и трагедии, изобщо докато има всякакви идиоти каращи неизправни коли и с някакви си такива допотопни технически решения по колите си, иначе честита нова година на всички, да сте живи и здрави
Коментар
-
Незнам колко от вас имат наблюдения какво става пък по селата...Там пък какви технически гении има...Дали е от липсата на магазини, на пари, на хубави сервизи - нямам идея, ама съм виждал страшни подвижни железа...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
-
bgaf написа:Можеш ли да обясниш на всички как става да се премести веднъж пробита дупка, без да стане на елипса? Защото освен с разпилсване на дупките май няма как да стане...
Коментар
-
bgaf написа:Чупете си главите...Незнам, джантите ли се свършиха, та се занимавате с простотии или какво?
Коментар
-
bgaf написа:Вече почвам да разбирам със старомодното си мислене на колко си оценявате живота тези, с модерното мислене...Вие за вашия живот не мислите, аз чакам да се замислите за моя и на децата ми...
Коментар
-
Темата за мен е изчерпана...Аз нямам какво повече да търся тук...Дано не се срещаме по пътищата и да се въртят катаджии покрай нас и екипи на пожарната...Благодаря на nedialk00 за "нормалното" мнение, само дето вече се чудя на кой свят живея и кое е нормално и кое не...FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар