Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с джантите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще се отвориш и ти някой ден, като ти се случи като на мен да ти лети една гума насреща...Ми незнам дали ще имаш късмет да е точно от тоя младеж, че да ви чета после тука...Ако можете да пишете де...Като го преживееш и като возиш и две деца отзад, като ти изтръпне всичко за секунди и се чудиш къде да се денеш на пътя друга песен ще запееш...Щото в тая държава всичко живо е ударило през просото и като се появи един като мен да ви каже истината в очите и всички ревете, щото ви разваля някой рахата...Не виждаш простотиите, дето се вършат и дето могат да те убият, ама си ми замрънкал за някаква си тема...Тя ли ти е много важна?
    FIAT Tipo 1.6 i.e SX 75 hp - The best city car
    Renault Scenic 1.6 16V RXT 107 hp - The best cruiser

Коментар

напълно подкрепям колегата bgaf, докато има такива пердета като тоя с тия джанти, ще има и трагедии, изобщо докато има всякакви идиоти каращи неизправни коли и с някакви си такива допотопни технически решения по колите си, иначе честита нова година на всички, да сте живи и здрави

Коментар

Незнам колко от вас имат наблюдения какво става пък по селата...Там пък какви технически гении има...Дали е от липсата на магазини, на пари, на хубави сервизи - нямам идея, ама съм виждал страшни подвижни железа...

Коментар

бягай при някой стругар да ти ги направи 4х98аз на голфа съм с фиатови джанти-направени 4х100 и нямам ядовеа за фиата ще правя обратното 4х100 на 4х98

Коментар

Можеш ли да обясниш на всички как става да се премести веднъж пробита дупка, без да стане на елипса? Защото освен с разпилване на дупките май няма как да стане...

Коментар

bgaf написа:
              Можеш ли да обясниш на всички как става да се премести веднъж пробита дупка, без да стане на елипса? Защото освен с разпилсване на дупките май няма как да стане...
              елипсата е минимална(1мм е разликата) но това не трябва да те бърка, прави се и конуса за болта за да е сигурна работата

Коментар

И как прави конуса да легне на елипса?

Коментар

bgaf написа:
                  И как прави конуса да легне на елипса?
                  кво да ти кажа, иди при някой стругар да ти каже, нямам намерение да те убеждавам в каквото и да билои все пак... конуса се прави на 4х98 като се прави по-дълбок от този на 4х100 за да не бяга болта

Коментар

Чупете си главите...Незнам, джантите ли се свършиха, та се занимавате с простотии или какво?

Коментар

bgaf написа:
                      Чупете си главите...Незнам, джантите ли се свършиха, та се занимавате с простотии или какво?
                      аз такива 4х100 не съм виждалhttp://media.snimka.bg/9221/02469763...?r=0карай си тенекийките тогава, ако си правиш всичко сам може и да се пребиеш аз съм на принципа- това което не ми е работа не го правяима си хора за всичко

Коментар

Много си прав, има едни хора, които продават стандартни за модела джанти...Хич не ти трябва да се занимаваш със стругари и багеристи...

Коментар

bgaf написа:
                          Много си прав, има едни хора, които продават стандартни за модела джанти...Хич не ти трябва да се занимаваш със стругари и багеристи...
                          старомодно мислене допълнено от много страх, всяко нещо може да се преправистига да имаш подходящ човек за това

Коментар

Вече почвам да разбирам със старомодното си мислене на колко си оценявате живота тези, с модерното мислене...Вие за вашия живот не мислите, аз чакам да се замислите за моя и на децата ми...

Коментар

bgaf написа:
                              Вече почвам да разбирам със старомодното си мислене на колко си оценявате живота тези, с модерното мислене...Вие за вашия живот не мислите, аз чакам да се замислите за моя и на децата ми...
                              не колега, аз се ужасявам като видя някой състезател на пътя, просто си скептично настроен към някои неща, макар и добре изпълнени. по темата мисля че това е като раздвижните болтове

Коментар

Темата за мен е изчерпана...Аз нямам какво повече да търся тук...Дано не се срещаме по пътищата и да се въртят катаджии покрай нас и екипи на пожарната...Благодаря на nedialk00 за "нормалното" мнение, само дето вече се чудя на кой свят живея и кое е нормално и кое не...

Коментар

Working...
                                X