Здравейте!От известно време като натисна спирачка и се чува едно тропане от пред,а заедно със това тропане и самия педал на спирачката трепери със същия ритъм на тропането.От какво може да е това?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане при натискане на спирачка
Collapse
X
-
да не пускам нова тема - същата работа забелязах и при мен тия дни при 120-130. интересното е, че на 100-110 и надолу няма никакви проблеми. звука е като от помпата на абс-а, но по-глух и басов. дисковете и накладките ми са на около 5000. та въпроса е, има ли нещо което да погледна по тая предница, че откакто съм я взел колата само един маншон съм сменил?браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
slonikon написа:да не пускам нова тема - същата работа забелязах и при мен тия дни при 120-130. интересното е, че на 100-110 и надолу няма никакви проблеми. звука е като от помпата на абс-а, но по-глух и басов. дисковете и накладките ми са на около 5000. та въпроса е, има ли нещо което да погледна по тая предница, че откакто съм я взел колата само един маншон съм сменил?Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
slonikon написа:да не пускам нова тема - същата работа забелязах и при мен тия дни при 120-130. интересното е, че на 100-110 и надолу няма никакви проблеми. звука е като от помпата на абс-а, но по-глух и басов. дисковете и накладките ми са на около 5000. та въпроса е, има ли нещо което да погледна по тая предница, че откакто съм я взел колата само един маншон съм сменил?STILO 1.9 JTD REMAP POWER---->Кen Block inside
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар