Обезвъздуши системата и погледни задните накладки на какво дереже са :D Според мен не ти са обезвъздушили системата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд спирачен педал, влошено спиране
Collapse
X
-
Колеги а как се държат вашите спирачки в сухо и в мокро време, има ли разлика? При мен забелязах, че като карам в мокро време спирачките стават доста слаби, трябва яко натискане, за да спра. Дали се дължи на накладки менте, защото според мен друго няма какво да е?НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Валентино_88 написа:Колеги а как се държат вашите спирачки в сухо и в мокро време, има ли разлика? При мен забелязах, че като карам в мокро време спирачките стават доста слаби, трябва яко натискане, за да спра. Дали се дължи на накладки менте, защото според мен друго няма какво да е?Fiat Brava 1.2,16в
Коментар
-
След смяната на предните спирачни маркучи сега спирачките са чук, направо не мога да повярвам, че това е моята кола. Педала е много чувствителен и при най-лекото натискане спира уникално добре, макар че задните накладки са доста зле. Старите маркучи се бяха разградили вътрешно и отвора беше много малък, а самия маркуч беше много мек.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар