Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило - допълнителен монтаж на ASR

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стило - допълнителен монтаж на ASR

Така .... искаме с един приятел да му монтираме ASR на Стилото (фабрично няма).Доколкото прегледах из нетЯ ще ни трябват:- друго ЕКУ , тука не съм сигурен де ...- няколко проводника, които да се добавят в конектора на ЕКУ-то- бутона АСР в купето- лицензен ФЕСЗа ASR май не трябват допълнителни датчици ?Нещо да пропускаме ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Съжалявам за спама , ама би ли пояснил защо му е този АСР - за какво ще го ползва...
    Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
    I am in love with my cars

Коментар

ЕКУ-тата по ЕПЕР номера са различни, ще видим Бошовските.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

@Replay - за мен е много полезна екстра особено в мокро и заснежено време.На 3та като подам газ и въртя чисто нови гуми.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нямам схеми на стило за да ги сравня, но при либрата установих, че едни и същи централи за АБС-а има с АСР и без. Не ми се занимаваше да прокарам два проводника от централата за АБС-а до ЕКУ-то на мотора и да видя дали ще сработи.

Коментар

elearn-a не ми тръгва на служебния комп, довечера ще пусна схемата.Чакам и колегата да даде снимки на неговото ЕКУ, помпите са еднакви.Датчици не би следвало да има допълнителни.Активацията ще стане с последната версия на ФЕС и прокси след това.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Taка ето подробно описание на системите:http://www.mediafire.com/?6f0uu8cr9bw9nsx
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ASR по принцип нали ние си имаме бутон долу до скоростният лост, това мисля че са моделите преди 2003г. , а след 2003 мисля че не го слагат този бутон?Или се лъжа?

Коментар

Ти конкретно си с АСР Говорим за кола, която има само АБС и ЕБД.п.с. чакам днеска снимките на ЕКУ-то и на конекторите, за да видим, ще трябва ли да търсим донор.
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колега сложихте ли му АСР, какво стана че ми е интересно. И съшо така ако някой знае да ми каже, има ли стило със АСР система, но без бутон на централната конзола?

Коментар

misho_ написа:
                      колега сложихте ли му АСР, какво стана че ми е интересно. И съшо така ако някой знае да ми каже, има ли стило със АСР система, но без бутон на централната конзола?
                      Нямаш ли бутон , нямаш ASR. Освен ако нещо не е пипано допълнително .
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

Working...
                      X