Колеги, някой да си е сменял спирачна помпа в скоро време? Чудно ми е колко парички е тази услуга в комбинация със смяна и на цялата спирачна течност ??? Само за труд, частите са си от мен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна на спирачна помпа, цена?
Collapse
X
-
Смяна на спирачна помпа, цена?
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"Етикети: –
-
nedialk00
-
nedialk00 написа:30-40 лева максCSI in the CAR !!!
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
nedialk00
ама това при положение, че помпата и течноста си я носиш ти , а то като ти сменят помпата и докато обезвъдушат, тя и течноста ще си се смени
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:За това Пунто ли Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000 ела да е сменим има помпа а що ще е сменяш кво прави колатаCSI in the CAR !!!
Коментар
-
Смених помпата и има положителен ефект, но трябва да сменя и жилата за ръчната и лагерите на носачите Пустите му жила участват дейно в задния реглаж на спирачката като цяло, пълна тъпня !!!CSI in the CAR !!!
Коментар
-
Хващат предните, но задна дясна продължава да кове като за световно !!! Задните челюсти са саморегулиращи се (бендикс), но ръчната участвала в нещата при пунтовците ми казаха! По принцип съм сменил само цялата задна медна тръба до задно дясно, че предишната се скъса при буталото, но все пак кантара би трябвало да прави едно и също налягане независимо дали ми е стара или нова тръбата ?CSI in the CAR !!!
Коментар
-
pecata написа:На това колело което кове,сменяно ли му е мъркучето скоро?При задръстени мъркучета се получава задържане.CSI in the CAR !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар