Здравейте, налага ми се да едния преден амортисьор спешно и сега не мога да си позволя да закупя два нови. Но се оказа трудно намирането на такива втора ръка и днес попаднах на изгодна оферта за цели маквесони. Понеже знам, че има разлика между бензин и дизел, а тези които намерих са от 1.9 дизел, а моето е 1.6 бензин 97г.Бихте ли ми казали дали има някаква разлика и дали някой от вас е заменял така целите макверсони, също дали само амортисьорите са с еднакви дължини евентуално?Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дали стават тези Макверсони?
Collapse
X
-
Ако става въпрос за Браво/Брава съм сигурен, че ще станат. Разликата между бензин и дизел е в дебелината на стержина(на дизела е по дебел, защото е по-тежък мотора). Ако сложиш от бензин на дизел ще издъхнат бързо, но обратното няма да имаш проблем. Обаче задължително и двата иначе не става нищо.НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
Коментар
-
Да, извинявам се, става въпрос за Мареа/Мареа. Гледах да напиша останалите неща и пропуснах модела. И аз мисля, че не би трябвало да има проблем от дизел на бензин, но трябва да ми ги доставят без да ги видя и затова се чудя, да не се окажа вместо с изгодна сделка, с дадени пари за други части.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар