След оглед отново от майсторчета и клатене здраво тях ги усъмни, че са за смяна втулките на реактивната щанга. Някой сменял ли е и колко излиза смяната, оригиналните били по 16-17 лв за брой, а за труд? Ако сте сменяли какво се чува в колата, едно кухо тъпо потропване ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тропане в предницата - вдясно - брава
Collapse
X
-
VALIO_RACING написа:След оглед отново от майсторчета и клатене здраво тях ги усъмни, че са за смяна втулките на реактивната щанга. Някой сменял ли е и колко излиза смяната, оригиналните били по 16-17 лв за брой, а за труд? Ако сте сменяли какво се чува в колата, едно кухо тъпо потропване ли?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Биелетката дясната е чисто нова Не е от нея, с гаранция. Щом става трудно сигурно и ремонтът ще е скъп за смяна тампоните на реактивната щанга Няма да правя нищо, докато не съм сигурен от кое е, във Фиат Варна не хванаха да има проблем в тампоните на реактивната щанга, ама знам ли ги?! Водил съм я и там на диагностика, аматьорска работа този Фиат Варна - сервизакара с удоволствие и гледа прибора за температура: LANCIA DELTA 1.6d 120ps, 2009.
кара и проклина съдбата: BRAVA EL 1.6i 16v 103ps, 1996 - вече не!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар