Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На кой зъб на ръчната ви колелата влачат ? брава/о, мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На кой зъб на ръчната ви колелата влачат ? брава/о, мареа

е колеги споделете на кой зъб почва да ви влачи в движение примерно с 40-50км/ч задните колела ръчната

Не съм пробвал, ама зависи от настройката на лоста, в какво състояние е цялата система, от гумите, от настилката,.. Всъщност защо те интересува?
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

ами понеже днес си отремонтирвах абс-а, и ръчната си я бях оставил като сменях накладките да влачи на 4-5 зъб, та ми стана интересо при другите как е утре мисля да я понатегна още

Коментар

по "закон" ти е ок на 4-5 зъб. Ако натегнеш много, може да ти затяга отзад в движение
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Re: На кой зъб на ръчната ви колелата влачат ? брава/о, маре

nedialk00 написа:
          е колеги споделете на кой зъб почва да ви влачи в движение примерно с 40-50км/ч задните колела ръчната
          Малко е гадна пробата в движение. Никога не го правя. Но на 4-6 зъб влачи.
          Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Моята също е на 4,5 зъб някъде но на мокро и на 2-рия влачи гуми :D
            Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
            Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Скоро смених задните накладки , и до като не направих 5 , 6 спирания със ръчната имах тресене при спиране , имаше нужда да се позаглади накладката защото външния ръб го позатърках със пилата . Опънах си жилото от гайката на лоста за ръчната да хваща на 4тия 5тия зъб
              Fiat Bravo 103 1996

Коментар

И моята е на 4,5 зъб,мисля че е напълно нормално на толкова да се регулира.
                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

5 ти зъб влачат, но се вдига с голямо усилие. Като натягаш после проверявай да не грее. Ама то няма смисъл щото твоята си е супер.
                  Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                  Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Не знам на кой влачи. Не е ли по-правилно да се пита на кой започва да задържа? Карал съм коли, при които за един и същи ход на лоста щракат 8-9 зъба, а на моята за такъв ход щракат едва 3-4. При мен започва да задържа още на първия. На третия държи много здраво, на четвъртия я оставям при изключително големи наклони, на които държи и третия, но за всеки случай дърпам още един. Пети не съм пробвал дали ще щракне.

Коментар

Working...
                    X