Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракане при движение

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракане при движение

Вчера, след като сложих зимните гуми, при ляв завой започна да трака предницата. Аз докато карам го чувах отдясно това, но всички други казват, че е от ляво. Свако ми, който ми помага да се грижа за колата, се качи и според него беше ляво каре. По-късно вечерта колата беше ОК, правих обратен ляв, завивах с по-голяма скорост и не се чуваше (бях сам в колата). Днес се качихме 5 човека и започна да трака даже и при прав път (не само при завой). После като останах сам не тракаше, с изключението когато примерно пътя беше неравен.Въпроса ми е, това каре ли е или е възможно и от друго да трака така?
    Fiat Punto MK2 Sporting
    Fiat Punto MK2 HGT

Направо карето не трака май това може да те успокой.Провери ли гумите дали опират в калниците?п.с- Така както си го представям щом със 4-5 човека трака и вероятноста да е от гумите качи 4 човека в колата ,навий пълен волан и виж дали ти обляга гумата в калник,подкалник или някъде по корите Ако си сам може и нищо да не разбереш защото колата ще е по висока заради по малкото тегло

Коментар

Няма как да е от гумите - с оригиналните джанти съм, и зимните и летните са 185/60/14 и с двата вида съм карал и преди и не е имало проблем..
      Fiat Punto MK2 Sporting
      Fiat Punto MK2 HGT

Коментар

Провери първо дали са стегнати джантите,пък после ще видим.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Working...
        X