Здравейте, колеги. Подмених всичко, което дразнеше или беше належащо, обслужил съм я на 100%, от време на време чувам много интересен звук обаче. С ниска скорост, като карам се чува отпред някакво свирене, подобно на това как се чува при спиране от влак, естествено е много по-тихо, но съвсем ясно се усеща. Ако обера спирачката малко, свирукането изчезва, като я пусна пак, пак си се появява, това го има само когато шофирам с ниска скорост, на по-висока скорост не съм забелязал да има нещо, колата си има инерция нормално, върви нормално. Накладките са ми нови отпред, отзад са проверени, че има, почти 100% съм сигурен, че шумът идва отпред. Възможно ли е да ми задържат малко спирачките отпред и заради това да се чува и този звук, но пък иначе като спирам няма свирене, накладките не свирят грам?! Ако е лагер на главина би трябвало с висока скорост да бучи, пък все още не съм усетил нещо такова. Надявам се да не съм объркал раздела, много се чудех дали тук или в общия, обаче ми се струва, че може проблемът да е и от спирачките
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар