Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна носач на пунто 2

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна носач на пунто 2

колеги, днес гледах но ми се струва че за да се извади носача трябва и моста да падне надолу,така ли е или не съм догледал нещо?

Я дай една снимка да видя и аз, че не съм виждал окачване на Пунто? Пък току виж по снимката отгатна...

Коментар

в момента ми е невъзможно за съжаление

Коментар

мне колега не се всаля моста отвиваш двата болта които държат носача към моста отвиваш болтовете на реактивната щанга овиваш болта на шарнира вадиш шарнира от главината и дърпаш целия носач на вън и тои излиза
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

ще трябва изглежда да го снимам защото при мен е само 1 болт към моста

Коментар

2 болта са- 1 е хоризонтално като на браво, другия отзад е вертикално нагоре минава през моста и се завива в заварена гайка отгоре. Моста не се вади
            http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
            Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
            FIAT БРАВО 1.2 16v
            ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
            FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
              2 болта са- 1 е хоризонтално като на браво, другия отзад е вертикално нагоре минава през моста и се завива в заварена гайка отгоре. Моста не се вади
              защо ли ми се струва че колегата говори за задния носач кой сваля преден мост за носач

Коментар

Working...
              X