Едната гумичка е в трагично състояние Търсих, но не можах да намеря да се продават Леко е омазнено около цилиндъра, но дали капе не знам. Има ли някъде гумички или да взимам нов заден спирачен цилиндър?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гумички за заден спирачен цилиндър(Бендикс) за Фиат Браво
Collapse
X
-
nedialk00
-
nedialk00
-
Влизат без грижи. От другата страна са в по добро състояние гумичките, но пак не съм убеден, че не капе. Притеснява ме този отвор на снимката. Не трябва ли да има някаква тапа или е нормално? Почвам да следя нивото но спирачната течност. Лошото е, че казанчето е завряно под изпарителя и ни мога да видя мин. и макс. къде пише. Нивото в момента е под пластмасовия ръб на казанчето.Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
-
riewsofia написа:Влизат без грижи. От другата страна са в по добро състояние гумичките, но пак не съм убеден, че не капе. Притеснява ме този отвор на снимката. Не трябва ли да има някаква тапа или е нормално? Почвам да следя нивото но спирачната течност. Лошото е, че казанчето е завряно под изпарителя и ни мога да видя мин. и макс. къде пише. Нивото в момента е под пластмасовия ръб на казанчето.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
nedialk00
сменяй го, аз си сложих преди няколко месеца на метели за 14 лева парчето и съм доволен засега ми тапата и да я няма, няма проблем
Коментар
-
Взех ново цилиндърче :D Може ли да се купи нова тази тапа или да я търся от моргите@Всъщност каква е ролята на гумичките на цилиндъра - да пазят да не изтича спирачна течност или да спира влизането на боклуци в цилиндъра?Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар