Гумички за заден спирачен цилиндър(Бендикс) за Фиат Браво
Едната гумичка е в трагично състояние Търсих, но не можах да намеря да се продават Леко е омазнено около цилиндъра, но дали капе не знам. Има ли някъде гумички или да взимам нов заден спирачен цилиндър?
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Влизат без грижи. От другата страна са в по добро състояние гумичките, но пак не съм убеден, че не капе. Притеснява ме този отвор на снимката. Не трябва ли да има някаква тапа или е нормално? Почвам да следя нивото но спирачната течност. Лошото е, че казанчето е завряно под изпарителя и ни мога да видя мин. и макс. къде пише. Нивото в момента е под пластмасовия ръб на казанчето.
Прикачени файлове
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Влизат без грижи. От другата страна са в по добро състояние гумичките, но пак не съм убеден, че не капе. Притеснява ме този отвор на снимката. Не трябва ли да има някаква тапа или е нормално? Почвам да следя нивото но спирачната течност. Лошото е, че казанчето е завряно под изпарителя и ни мога да видя мин. и макс. къде пише. Нивото в момента е под пластмасовия ръб на казанчето.
.................................................. .............Не виждам снимка.Купувай ново цилиндърче и не си губи времето да пишеш.
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Взех ново цилиндърче :D Може ли да се купи нова тази тапа или да я търся от моргите@Всъщност каква е ролята на гумичките на цилиндъра - да пазят да не изтича спирачна течност или да спира влизането на боклуци в цилиндъра?
Коментар