Здравейте,колеги.От седмица карам Пунто,но е с изпуснал преден ляв амортисьор,но и десния си отива и за това искам да попитам кой е най-евтиния вариант за момента за предни амортисьори,защото се охарчих доста за една седмица...Става въпрос за Варна и околноста.Благодаря Ви предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори за Пунто МК1 '97
Collapse
X
-
Значи аз съм със Кофап на предните и Елстар на задните,миналият ден случайно си намерих фактурите когато съм ги купувал и се оказа,че съм минал 47000 км. с тях.Предните са на цена 65лв а задните са по 70,но това са цени преди 4 години така,че не вярвам да са актуални.ex. punto elx 1.2i
Lancia Libra 1.6
Коментар
-
Кофап стават, Рекорд в никой случай!Преди време бяха хит като цена, доста ги накупиха. Сменям на едно момче, след 2 седмици се оплака, че единият не работи. Свалих ги, сложих му друг и този го отворих.Буталото няма сегмент - нито метален, нито пластмасов. Наместо това, надяната отгоре някаква термосвиваема пластмаса, като презерватив,която се изхлузила и цепнала ШЕВНАТА! тръба, в която се движи!Това бе последният Рекорд, който монтирах.Не беше фиат! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Аз си сложих каяба за по 120 лв бройката и съм доволен.Иначе ми предлагаха Meyle за 70 лв и Виктори за 80 но ми казаха да бягам далече от тяхhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
petio4528 написа:Значи аз съм със Кофап на предните и Елстар на задните,миналият ден случайно си намерих фактурите когато съм ги купувал и се оказа,че съм минал 47000 км. с тях.Предните са на цена 65лв а задните са по 70,но това са цени преди 4 години така,че не вярвам да са актуални.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар