Здравейте, имам Брава ’96 1.6 16V . С настъпването на зимният периодми се иска да вдигна малко предницата на колата, защото гумата ми е в калника, докато отзад са наред нещата. По какъв начин може да се реализира тази операция? Мислил съм си да сложа пружини от Брава/Браво с по-голям двигател, но незнам принципно да ли имат разлика и да ли ще има ефект? Бихте ли ме посъветвалиБлагодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини Брава/Браво
Collapse
X
-
За повдигане пружини от TD100 или темпра 4x4 ще ти свръшат работа. Ама след тая операция ще ти се иска да вдигнеш и задницата, защото ще си в положение изтребител. За това ще ти трябват задни пружини от темпра 4х4.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Преди години имаше едни гумени вложки за пружини - натикват се между навивките на пружината и я разтягат. Беше хит да ги слагат на Жигулита. Защо не потърсиш нещо от тоя род, че на лято ще искаш пак да я смъкнеш и тогава став една ... А тези гумени щуротии се слагат и махат лесно.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Тези вложки, казват им гребен, много успешно трошат пружините. Доста съм виждал, на всякакви коли.Или стандартна пружина, или караш така.Доста хора познавам, които след най - различни окачвания преоткриват удобството на стоковото! :DПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
gemballa написа:Аз съм за стоковото, но просто искам да е вдигна с около 2-3 см. не повече. Отностно този ’гребен’ - твърдо не Добре де от 2000 кубикова Брава/Браво не са ли по-високи/твърди предните пружини?||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар