Сега от както взе да пада по 0-та ,наблюдавам ефекта на замръзналата ръчна. Аз нея вдигам вечер и нямам проблем ,но някъде докъто съм с работещ мотор и ми потрябва за малко е скована здраво. Има ли разрешение на този всеобщ зимен проблем или да се примирим с този факт?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли решение на замръзващата ръчна или да се примирим.
Collapse
X
-
До колкото го разбрах при него при студено време не може да вдигне ръчната, а не че я оставя вдигната и му замръзват барабаните и няма тръгване. При мен беше така, бронята на жилата ми беше напукана, влизаше вода и замръзваха жилата и ръчната нямаше вдигане. Изтраях я една зима и смених жилата, че зимата е единствения сезон, в който ръчната ми трябва ...
Коментар
-
reter написа:Той замръзва барабана, а не жилата.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Емо почти бях сигурен в това, но сметнах за необходимо да попитам.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Незаблуждавайте!Дали с дискове или барабани,когато спирачните апарати са топли и дръпнеш ръжна за повече време,залепват/замръзват,защото се получава конденз,колегата по-горе го е казал.Миналата зима за млако да си изпатя.Бях с 2 коли,на едната трябваше да дам ток,а то надолнище,дръпнах ръчна точно за 30сек,докато закача кабела и да сложа камък,уви замръзна ръчната.След това,половин час съм карал колата,да загреят спирачките отзад,за да се освободят нацяло.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар