Колеги, здравейте!Значи старата максима, че една кола колкото повече се кара, толкова повече се разваля си е ФАКТ, особено при нашето Стило!Онзи ден влязохме в бокса за смяна на тампони на носача задния, лявата биелетка, тампоните на стаб. щанга и като бонус си сменихме подгревните свещи, дотук добре....НО понеже УЖ са ни познати майсторите, за работа дадохме 160 лв., множко ми се видя, при условие, че за части дадохме 150 лв.Ще ви бъда благодарен, ако ми кажете цената за труд дали е височка, да си правя сметката дали не е като за "наши хора", т.е. прилично увеличена!Горе долу колко вървят за труд смяната на такива части!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане относно ремонта на Стилото!
Collapse
X
-
nedialk00
нормална цена, ненормална е когато са ти взели повече от колкото струват частите, по принцип повечето неща ти ги правят за толкова колкото е цената на частите(има и изключения разбира се, примерно за смяна на ламбда сонда няма как да ти вземат 150 лева колкото струва и тя )
-
Мисля че въпроса е доста нелогичен защото в различните части на страната цените за ремонтите са различни.Ако трябва да бъде насочен само към колегите от София.А и ако някой се оплаква от цена за ремонт проблема си е негов.Никой от майсторите не бърка насила в джобовете ни.Мисля че е нормално преди да платите нещо,да знаете колко струва то и само да вземете решение дали ви е посилна тази цена или дали е уместна.В случаят труда на майсторите.AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
iakvvu написа:Мисля че въпроса е доста нелогичен защото в различните части на страната цените за ремонтите са различни.Ако трябва да бъде насочен само към колегите от София.А и ако някой се оплаква от цена за ремонт проблема си е негов.Никой от майсторите не бърка насила в джобовете ни.Мисля че е нормално преди да платите нещо,да знаете колко струва то и само да вземете решение дали ви е посилна тази цена или дали е уместна.В случаят труда на майсторите.Fiat Stilo 1,9 JTD '02
Коментар
-
На мен (за браво иде реч), за смяна на два носача, два накрайника, две биалетки и смяна на подгревни свещи + реглаж на предницата ми взеха ~ 135 лева. Това преди една година някъде, като свещите бяха сменени в друг сервиз, и не помня там колко ми взеха, та затова общо ти пиша.И според мен леко са ти завишили.
Коментар
-
колега, здрасти. Това лято и на мен ми правиха ремонт на окачването, а това се състоеще в следното:смяна на предни носачи;смана на биелетки;смяна на предни наклатки на спирачките;смяна на тампоните на задния мост.за труд 80 лв.за частите 540 лв. и това не е в сервиз, а на майстор на частно след работаFiat Stilo 1.9 JTD 115 hp 2004 год. март
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар