Здравейте колеги.Преди 3 месеца си купих спортни червени пружини на Eibach, сложих ги на колата и отпред стана идеално но отзад не се получи нищо особено, но все пак се примирих защото и без това ми излезна скъпо......Вчера обаче се срещам с един познат които има Брава гледам му задницата ....страхотна, ниска, гумите са почти до калника леко разкрачени гуми(съвсем леко)абе просто много ми хареса.Полафихме си и той се оплака, че много му ниска задницата и иска по високи пружини...речено сторено аз доволен и той доволен.Веднага отидохме до един сервиз и ги разменихме.Тук обаче идва чуденката от моя страна????Неговите пружини също бяха Eibach червени, но съвсем малко по-ниски При мен нямаше абсолютно никаква разлика, а при него се надигна малко, но пак стоеше така готино!!!!!И двамата се оказахме с еднакви амортисьори????Майстора от сервика казва, че неговият заден мост бил "спортен" :D и затова така се получавало.Въпросчето ми към вас е има ли нещо такова като "спортен мост" или този ме будалка и от къде може да идва тази разлика в височината и стойката на колата??Ще съм много благодарен ако някои знае за какво става въпрос защото ми се иска да смъкна още задницата...Поздрави
![Wink](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_wink.gif)
Коментар