Здравейте колеги!карам фиат пунто спортинг 2002г,и имам малък проблем.ако може някой да помогне със съветОкачването ми е спортно,Bilstein амортесьори,и червени пружини!но днес бях на стенд на предницата и ми казаха че е леко отворена предницата,проблем който не могат да го оправят със стенд!мисля да си сменя тампоните на макферсоните,понеже единият ми е май скъсан!ако сменя и двата дали ще се поизправи,или е ноормално с това окачване да е така!пружините са здрави,както и амортесьорите!идея нямамБлагодаря виГрешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Леко разчекната предница на фиат пунто мк2 спортинг!
Collapse
X
-
Кои лагери?на макферсоните ли?незнам мисля да я отварям тези дни да видя!иначе смених тампоните на десният носач понеже бяха се скапали преди джа месеца,и тогава не минах стенд.днес видях че дясна гума ми е износена отвътре,и отидох да я видят!от далече като я гледам леко се вижда че е разчекната малко.градусът е 1.43!от сервиза ми казаха че нормалното е ди 1 градусмисля да сменя първо тампоните горе,и да видя как ще е!притеснява ме да не е от пружините!?карам фиат пунто 1.2 16 спортинг 2002г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар