Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи FAST .. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

liverpool235 написа:
    emzo написа:
    metropolix написа:
    и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :D
    тук си в грешка
    Гаранция само ако ти го монтират в оторизиран сервиз,където и там да плащам при положение,че смяна носач ми е 15 минути в нас няма как да стане..Абе всичко е измислено да се прибират някакви пари и така А към колегата pakumba,относно маншончетата,вече са доста кът..За моя търсих в 10-15 магазина,където се знаеше че има и навсякъде ми отговаряха,че там някаква фабрика фалирала и вече много трудно да си намериш..
    да бе да, просто струват стотинки, а спестяват ядове за 100 лв и не им е оферта. Търси ги в магазините за лада, размерите на браво са 31/17. А аз понеже също не намерих ХУБАВИ, защото преди време бях сложил едни, които са вече на 4 години на накрайниците ми и са си ок, обаче после какво направиха не знам, за 2 месеца и се сцепват, та затова си поръчах от http://www.duraflex-bg.com/products/...mlцената е около лев. Засега няколко месеца са добре, то остана и да не издържат 3 месеца... изработката и материяла супер ме кефят /полиуретан/
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

аз карам с тия въпросните маншончета вече 6 месеца някъде и не са мръднали http://www.duraflex-bg.com/product/1/101.html ето този е перфектен

Коментар

карам си с оригиналния носач на бравото смених му шарнира при един майстор в тракия срещу 30 лв и големия тампон с марка МУГ за 18 лв за сега е бомба над 10 000 км

Коментар

При мен за 20000км ми заминаха и двата носача ОКАП. В момента съм с Lemforder. Изръсих се малко повече - 105лв за бройка и за сега се държат.
          Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

искат си като за малко дете да им се грижиш, моите носачи съм ги свалял поне по 3 пъти всеки, минимум....
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
              искат си като за малко дете да им се грижиш, моите носачи съм ги свалял поне по 3 пъти всеки, минимум....
              Хубаво, ама не е редно така.Моите им смених маншончетата, и засега шарнира е добре. Обаче като ритна гумата, и на тръгване, се вижда че се клати/тресе. Явно тампоните са тръгнали. Хлопане и тропане все още няма. 13 000км съм минал.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

Geraka написа:
                При мен за 20000км ми заминаха и двата носача ОКАП. В момента съм с Lemforder. Изръсих се малко повече - 105лв за бройка и за сега се държат.
                Десният Lemforder не изкара и 8000км и шарнира беше аут. Смених го не знам с какъв директно в сервиза, понеже слабо ме интересува вече марката.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Рециклаж в Казанлък!!! Единия носач го рециклирах там и вече карам около 15 000км и е добре.
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Нека не прозвучи като злорадстване, обаче аз отдавна разправям, че марките не са това, за което ги мислим и цената не определя качествето в голяма част от продукцията на авточастите. Аз пък вече съм на 68 000 км с единия носач окап, ноооооооооооо както казах- иска грижи. Другия ми носач е на - 10 000 км, защото беше сменен гаранционно. Този на 68 000 му издава багажа задния тампон вече, но преди 3-4 месеца го свалях за смяна на маншончето и шарнира беше здрав. Слагайте гресьорки или масло и хубави маншони. Това е.
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                    X