Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи FAST .. !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи FAST .. !!!

Ето колко са качествени тея носачи.. Без да искам се излъгах и си взех един такъв с надеждата,че може да се окаже читав,НО никакъв шанс.. Не се лъжете и не ги купувайте тея носачи,пълни боклуци са!Носач на 12 000 км. -предния тъмпон изпадна като го махнах, Задния си е заминал , а маншончето на шарнира е на две части..
    Прикачени файлове
    Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

))Моите тампони се скъсаха на 7000км. и бяха подменени с Унигом, които точно вчера проверих и са здрави засега.За отбелязване е обаче, че шарнира им е 6+ ... засега !
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      ))Моите тампони се скъсаха на 7000км. и бяха подменени с Унигом, които точно вчера проверих и са здрави засега.За отбелязване е обаче, че шарнира им е 6+ ... засега !
      Да шарнира и при мене е ок,но след като му подмених на 5 000 км. маншончето.. А това не е нормално,да си купиш носач и през седмица да я качвам на канала и да проверявам състоянието на маншона,че да не ми замине шарнира..

Коментар

Маншона на шарнира ми го смениха на около 4000. Общо с носача до сега съм минал 20 - 25 000 и шарнира е бетонен, обаче наскоро тампоните ми ги смениха гаранционно с Унигом, че бяха кашкавалени вече.

Коментар

Като отчитам не много доброто качество на голямата част от частите, които са на пазара, гледам да се движа по добри пътища, дори и да ми струва някой и друг километър отгоре. За около 10-12000 км двата "Frap" които сложих, не са се обадили засега.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

слагайте трв и никакви ядове,повярвайте.може да ги разпробиете отдолу и да им навиете гресорка и да ги напълните с грес.може и 100 000 да изкарат ако се гресират редовно-на всеки 10000км.

Коментар

Колега ник80, смело твърдение.При цена за 1бр. носач 220лв за моята каляска, предпочитам да сложа полиуретан на носача, явно шарнирите ще са им читави на FAST.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ето колега за носачите """зассссс"" и наклатките ""ментокк на ментокка """http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64861и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :D
                1.6 16v 96 г. 103 hp.
                България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
                Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

metropolix написа:
                  и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :D
                  тук си в грешка
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

колега емзо ,мога да ти кажа ,че цената не е такава.1 носач струва около130лв всичко останало е спекула на пазара на частието ти и един пример.правих ремонт на едно типо.препоръчаха ми да взема сегментите от александър-ауто -софия така и направих .цената им беше 230лв с куриера(ае сегменти).един ден се ядосах и отидох с кутията на евро о7.същите сегменти в същата опаковка и бар код струваха без отстъпка 130лв .така,че тези александър -ауто са си пъмшлни мошеници и не искам и да ги чуя.така ,че и при другите части може би е така

Коментар

и на фаст и на окап тампоните им са боклуци, писал съм го много отдавна, аз май бях първия в този форум с изпаднал тампон. Обаче шарнирите им са много добри, поне на окапа- 65 000 км съм минал с единия и 50 000 с другия носач /сменян гаранционно заради въпросния тампон/. И за 20 път ще го кажа, като си купите носач му сменете веднага маншона на шарнира.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ник80 написа:
                        колега емзо ,мога да ти кажа ,че цената не е такава.1 носач струва около130лв
                        Няма да слагам линкове - TRW за Стило - 233лв намалена цена (промоция) 247 нормална цена. Крайно клиентски цени.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз говоря за браво,но даже и така да е си заслужават парите ,защото ще разглобяваш и сглобяваш5 пъти повече ако сложиш разни измислени и на финала евтините ще ти излязат по - скъпи(доказано)

Коментар

500лв, еба*ти Стилото, по-добре за окачване на алфа да ги дам
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              metropolix написа:
                              и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :D
                              тук си в грешка
                              Гаранция само ако ти го монтират в оторизиран сервиз,където и там да плащам при положение,че смяна носач ми е 15 минути в нас няма как да стане..Абе всичко е измислено да се прибират някакви пари и така А към колегата pakumba,относно маншончетата,вече са доста кът..За моя търсих в 10-15 магазина,където се знаеше че има и навсякъде ми отговаряха,че там някаква фабрика фалирала и вече много трудно да си намериш..

Коментар

Working...
                              X