Ето колко са качествени тея носачи.. Без да искам се излъгах и си взех един такъв с надеждата,че може да се окаже читав,НО никакъв шанс.. Не се лъжете и не ги купувайте тея носачи,пълни боклуци са!Носач на 12 000 км. -предния тъмпон изпадна като го махнах, Задния си е заминал , а маншончето на шарнира е на две части..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи FAST .. !!!
Collapse
X
-
emzo написа:))Моите тампони се скъсаха на 7000км. и бяха подменени с Унигом, които точно вчера проверих и са здрави засега.За отбелязване е обаче, че шарнира им е 6+ ... засега !
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ето колега за носачите """зассссс"" и наклатките ""ментокк на ментокка"""http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=64861и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :D
1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
колега емзо ,мога да ти кажа ,че цената не е такава.1 носач струва около130лв всичко останало е спекула на пазара на частието ти и един пример.правих ремонт на едно типо.препоръчаха ми да взема сегментите от александър-ауто -софия така и направих .цената им беше 230лв с куриера(ае сегменти).един ден се ядосах и отидох с кутията на евро о7.същите сегменти в същата опаковка и бар код струваха без отстъпка 130лв .така,че тези александър -ауто са си пъмшлни мошеници и не искам и да ги чуя.така ,че и при другите части може би е така
Коментар
-
и на фаст и на окап тампоните им са боклуци, писал съм го много отдавна, аз май бях първия в този форум с изпаднал тампон. Обаче шарнирите им са много добри, поне на окапа- 65 000 км съм минал с единия и 50 000 с другия носач /сменян гаранционно заради въпросния тампон/. И за 20 път ще го кажа, като си купите носач му сменете веднага маншона на шарнира.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
emzo написа:metropolix написа:и нека предположа - не ти признаха гаранцията колега :DА към колегата pakumba,относно маншончетата,вече са доста кът..За моя търсих в 10-15 магазина,където се знаеше че има и навсякъде ми отговаряха,че там някаква фабрика фалирала и вече много трудно да си намериш..
Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар