Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

рецеклирване на носачи

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

рецеклирване на носачи

някои рецеклирвал ли е носа4и от вас какво ви е мнението и ако може някои да ми каже каде ги прават в Бургас и в Пловдив

Re: рецеклирване на носачи

stefah написа:
    някои рецеклирвал ли е носа4и от вас какво ви е мнението и ако може някои да ми каже каде ги прават в Бургас и в Пловдив
    В Казанлък рециклирах. Много съм доволен. Вече изминах 10 хил и е добре. Препоръчвам ти го. Работи и с куриер.
    Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

1.-рециклирал съм2.-категорично за рециклажа2.-не знам за бургас и пловдив знам за ямбол
      Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
      Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

[quote="alvanovo"]
        stefah написа:
        В Казанлък рециклирах. Много съм доволен. Вече изминах 10 хил и е добре. Препоръчвам ти го. Работи и с куриер.[/quздр. колега ако можеш да ми дадеш телефон или адрес и кви пари ти излезнаха да рециклираш шарнирните болтове

Коментар

Виж тази тема за Пловдив,колега :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=72388
          Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

Коментар

[quote="stefah"]
            alvanovo написа:
            stefah написа:
            В Казанлък рециклирах. Много съм доволен. Вече изминах 10 хил и е добре. Препоръчвам ти го. Работи и с куриер.[/quздр. колега ако можеш да ми дадеш телефон или адрес и кви пари ти излезнаха да рециклираш шарнирните болтове
            На шарнир взема 15лв. Аз си рециклирах и биалетка, за нея общо 14лв, но нея още не съм я поставил на колата. Тел е 0887/995462. Обади се и ще ти кажат адреса, на който да изпратиш носача. Биалетката, която рекицлирах беше с метални капачки. Ако е с пластмасови не става. Изпратих носача в понеделник сутринта, обратно го получих в сряда преди обяд.

Коментар

от Казанлък съм, рециклирвал съм 2 пъти, едните шарнири са вече на над 100 000 км след рециклирване (на рено 19), на бравата вече 40 000 км също нямам проблеми. ТВЪРДО СЪМ ЗА!
              Play Golf ,but not drive golf!!!
              Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
              C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

В Пловдив знам за рециклиране зад Мебелна къща в "Тракия"- на гърба на заведението "При Румен"- така мисле че се казваше заведението, в една стругарска работилница. До магазина на "Новомес".
                Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Благодаря ви колеги за отговорите лека вечер

Коментар

Alex_RT написа:
                    от Казанлък съм, рециклирвал съм 2 пъти, едните шарнири са вече на над 100 000 км след рециклирване (на рено 19), на бравата вече 40 000 км също нямам проблеми. ТВЪРДО СЪМ ЗА!
                    тампоните по колко ги издържат?

Коментар

Аз реших да рециклирам шарнир днес! Излезе ми 20 лв в стара загора. Да видим какъв ще е резултата.

Коментар

Working...
                      X