dudulia написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи Кapimsan
Collapse
X
-
Forsaken написа:dudulia написа:Forsaken написа:Моите са на Form Part - бившите заводи на Форд в Турция. Имат си и сайт. За типото ми излезнаха по 36 лева на носач + 3 лева маншончета и вече 2000 км нямат проблем. Ама за тези пари пък...!Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
колеги карал съм 6 фиата .наи-малко ми издържаха някакви английски-15000км,бърт -17000км, текнорот-23000км,трв(не съм ги слагал аз , така беше колата )-38 000км(не бяха разбити,такая продадох) муг -42000 (не бяха разбити така я продадох) последните ги купувах аз от евро 07 -около 110 лв с отстъпката.на тях сложих гресорки.разпробих отдолу чашката с свредло 4.8мм и навих гресорката и напълних с грес .моето лично мнение е че ако на кой да е носач направиш това то много му удължаваш живота .аз се бях видял в чудо с тези носачи. просто у нас продават боклуци.по-добре вземай муг или трв и нямаш ядове
Коментар
-
ник80 написа:колеги карал съм 6 фиата .наи-малко ми издържаха някакви английски-15000км,бърт -17000км, текнорот-23000км,трв(не съм ги слагал аз , така беше колата )-38 000км(не бяха разбити,такая продадох) муг -42000 (не бяха разбити така я продадох) последните ги купувах аз от евро 07 -около 110 лв с отстъпката.на тях сложих гресорки.разпробих отдолу чашката с свредло 4.8мм и навих гресорката и напълних с грес .моето лично мнение е че ако на кой да е носач направиш това то много му удължаваш живота .аз се бях видял в чудо с тези носачи. просто у нас продават боклуци.по-добре вземай муг или трв и нямаш ядовеФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар