Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Носачи Кapimsan

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Носачи Кapimsan

Някой има ли впечатления от носачи Капимсан. Фирмата е турска. Предлага се чрез АсМетал, тъй като АсМетал не правят носачи за Мареа.
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

интересно, а какви пари са носачите между другото?
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Никога не съм я чувал тази марка.Имат ли магазин в София?Цени?
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

Всъщност ще направя малка, но съществена корекция. Продуктите на Ас Метал се разпространяват от една фирма, която е и официален представител. И тъй като Ас Метал не правели носачи за Мареа, официалният представител предлага носачи на въпросната пак турска фирма Капимсан. Цената на носач е 68 лв. В сайта на официалния представител е даден и адреса на магазина.Да ви кажа честно, мисля да ги пробвам тези носачи. Иначе имам приятели, които ми предлагат Moog, Monro и TRW на относително сносни цени, но всеобщото мнение е, че няма никаква пропорационалност м/у цена и качество. Дори напротив. А и онази вечер по новините казаха, че едно от главните пера в контрабандата са автомобилните части-ментета. Тази турска фирма поне застава с името си зад продукцията си.Ако се счете за реклама този пост, делкайте го, няма да ме заболи.

Коментар

всякаш най-доброто решение за носачите и шарнирите си остава рециклажа, то хубаво да си вземеш нов носач, ама я изкара 10хил.км я не

Коментар

nedialk00 написа:
            всякаш най-доброто решение за носачите и шарнирите си остава рециклажа, то хубаво да си вземеш нов носач, ама я изкара 10хил.км я не
            Това мисля да направя и аз - да сложа нови, а старите да ги рециклирам.

Коментар

sok1 написа:
              nedialk00 написа:
              Това мисля да направя и аз - да сложа нови, а старите да ги рециклирам.
              къде ще ги рециклираш?
              Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Колега, един свет - като си вземеш новите носачи, огледай маншончетата на шарнирите и ако ти се стори кофти вулканизация си ги смени с други. Единственото, което им куца на турските носачи, това са калпавите маншони! Моите се наложи да ги сменя 1 месец след поставянето - напъло излишна процедура!Успех с носачите!
                Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

alvanovo написа:
                  къде ще ги рециклираш?
                  Все още не знам.
                  Forsaken написа:
                  Колега, един свет - като си вземеш новите носачи, огледай маншончетата на шарнирите и ако ти се стори кофти вулканизация си ги смени с други. Единственото, което им куца на турските носачи, това са калпавите маншони! Моите се наложи да ги сменя 1 месец след поставянето - напъло излишна процедура!Успех с носачите!
                  Благодаря за съвета!А твоите какви са и коло км си навъртял с тях? Някакви проблеми?

Коментар

Сложи си TRW за да ти е спокоино на душата.Ноооооо......от сигурно място.Успех.
                    Alfa Romeo 156

Коментар

андон.маслев написа:
                      Сложи си TRW за да ти е спокоино на душата.Ноооооо......от сигурно място.Успех.
                      Бих сложил, но форумите изобилстват с мнения, че няма как да си сигурен в произхода и качеството им. И че едни качествено рециклирани носачи издържали доста повече от едни скъпи, "маркови" носачи. Човек да се чуди как да постъпи...

Коментар

Моите са на Form Part - бившите заводи на Форд в Турция. Имат си и сайт. За типото ми излезнаха по 36 лева на носач + 3 лева маншончета и вече 2000 км нямат проблем. Ама за тези пари пък...!
                        Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
                          Моите са на Form Part - бившите заводи на Форд в Турция. Имат си и сайт. За типото ми излезнаха по 36 лева на носач + 3 лева маншончета и вече 2000 км нямат проблем. Ама за тези пари пък...!
                          Сигурно ще се окажат по-добри от "марковите" части, произведени в гаража на бай Марко. От къде си ги взел?
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

В края на краищата си взех носачи. Водят се усилени и не са Капимсан. Марката така и не я разбрах Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , но видях такива носачи (същата марка) на Ланча Либра, които се карат вече 3 години и не бяха мръднали. До тук с тази тема.

Коментар

Коя част точно е усилена от носача и по каква технология е усилвана?

Коментар

Working...
                              X