Някой има ли впечатления от носачи Капимсан. Фирмата е турска. Предлага се чрез АсМетал, тъй като АсМетал не правят носачи за Мареа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Носачи Кapimsan
Collapse
X
-
Всъщност ще направя малка, но съществена корекция. Продуктите на Ас Метал се разпространяват от една фирма, която е и официален представител. И тъй като Ас Метал не правели носачи за Мареа, официалният представител предлага носачи на въпросната пак турска фирма Капимсан. Цената на носач е 68 лв. В сайта на официалния представител е даден и адреса на магазина.Да ви кажа честно, мисля да ги пробвам тези носачи. Иначе имам приятели, които ми предлагат Moog, Monro и TRW на относително сносни цени, но всеобщото мнение е, че няма никаква пропорационалност м/у цена и качество. Дори напротив. А и онази вечер по новините казаха, че едно от главните пера в контрабандата са автомобилните части-ментета. Тази турска фирма поне застава с името си зад продукцията си.Ако се счете за реклама този пост, делкайте го, няма да ме заболи.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
nedialk00
всякаш най-доброто решение за носачите и шарнирите си остава рециклажа, то хубаво да си вземеш нов носач, ама я изкара 10хил.км я не
Коментар
-
nedialk00 написа:всякаш най-доброто решение за носачите и шарнирите си остава рециклажа, то хубаво да си вземеш нов носач, ама я изкара 10хил.км я неStop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Колега, един свет - като си вземеш новите носачи, огледай маншончетата на шарнирите и ако ти се стори кофти вулканизация си ги смени с други. Единственото, което им куца на турските носачи, това са калпавите маншони! Моите се наложи да ги сменя 1 месец след поставянето - напъло излишна процедура!Успех с носачите!Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
alvanovo написа:къде ще ги рециклираш?Forsaken написа:Колега, един свет - като си вземеш новите носачи, огледай маншончетата на шарнирите и ако ти се стори кофти вулканизация си ги смени с други. Единственото, което им куца на турските носачи, това са калпавите маншони! Моите се наложи да ги сменя 1 месец след поставянето - напъло излишна процедура!Успех с носачите!Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
андон.маслев написа:Сложи си TRW за да ти е спокоино на душата.Ноооооо......от сигурно място.Успех.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
-
Forsaken написа:Моите са на Form Part - бившите заводи на Форд в Турция. Имат си и сайт. За типото ми излезнаха по 36 лева на носач + 3 лева маншончета и вече 2000 км нямат проблем. Ама за тези пари пък...!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
В края на краищата си взех носачи. Водят се усилени и не са Капимсан. Марката така и не я разбрах Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , но видях такива носачи (същата марка) на Ланча Либра, които се карат вече 3 години и не бяха мръднали. До тук с тази тема.Stop giving directions, just say "Follow me."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар