Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем със спирачките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Надявам се да сподели. Ако не забелязваш и аз съм дал един глас за помпа, но щом твърди че е проверена, започвам да посочвам други възможни проблеми. Ако колата е пред мен ще разбера със сигурност от къде е проблема, но само по описания толкова.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Колеги сега малко нямам пари за сервиз,но другата седмица ще я карам на Иван Иванов бил много добър майстор в Стара Загора и се занимавал предимно с марката Фиат.Ще пиша като има резултат.

Коментар

Нека отново регулират задните накладки и обезвъздушът системата.Височината на педала зависи единствено от релажа на задните накладки.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Колеги,смених спирачната помпа и течността,около 5,6 пъте е обезвъздушаваха и обираха хлабините търсихме течове,няма.Сервото и маркучите му са наред,гледани са и те 2,3 пъте,но проблема си остава.

Коментар

регулаторите на челюстите изправни ли са ?

Коментар

Колеги проблема е отстранен.След смяната на спирачната помпа и спирачната течност се наложи 3,4 пъти да се обезвъздуши системата и нещата си дойдоха на място,изчаках седмица преди да пиша окончателен коментар за да се уверя дали всичко е наред.Благодаря на всички които бяха съпричастни!!

Коментар

е оказал съм се прав, честито

Коментар

Working...
                X