В този случай и аз съм сигурен че са износени гумичките на помпата и проблема ти идва от нея. Не ги ли ремонтират вече, че ще слагаш направо нова ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със спирачките
Collapse
X
-
gi4eff написа:Оказа се,че не е и помпата със сигурност защото днес е сваляхме,гледахме и пак обезвъздушихме,а прдала пак си потъва.Вече нямам идея какво да гледам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
gi4eff написа:Колеги възможно ли е от сервото да идват проблемите?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
Dido_Lyubenov написа:gi4eff написа:Колеги възможно ли е от сервото да идват проблемите?
Коментар
-
РАБОТИ-когато цял ден спираш натискайки педала с палеца на кракаНЕ РАБОТИ-когато се изправяш върху педала държейки се здраво за волана като педала не потъва и не се налага да помпишпомпене на педала-или въздух или теч или прехвърляне на спир. течност в помпатаако помпата е 19.2мм -гумички от Ладова ако е 20.64 -от ладови задни цилиндърчета поне за пробаLANCIA Y10 1.1 Bosch monomotronik AGU Zavoli Голф 3 1.8
ВАЗ 2101-73г-екс ВАЗ 2101-74г.екс, самара-екс заз 965а екс Опел кадет екс
Коментар
-
nedialk00
аз доколкото знам, при развален сервоусилвател на спирачките, педала е много твърд и трябва здраво да се натиска за да спира и то пак спира слабо
Коментар
-
nedialk00 написа:аз доколкото знам, при развален сервоусилвател на спирачките, педала е много твърд и трябва здраво да се натиска за да спира и то пак спира слабоОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:gi4eff написа:Оказа се,че не е и помпата със сигурност защото днес е сваляхме,гледахме и пак обезвъздушихме,а прдала пак си потъва.Вече нямам идея какво да гледам.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
-
nedialk00
проблема не е маркучета колега докъде стигна ? аз все още съм убеден че проблема е в спирачната помпа
Коментар
-
nedialk00 написа:проблема не е маркучета колега докъде стигна ? аз все още съм убеден че проблема е в спирачната помпаОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
nedialk00
съмнява ме колко добре е проверена(имайки впредвид монатажа на челюстите) ще видим накрая какво ще излезе де, ако сподели колегата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар