Здравейте колеги. Преди седмица-две ми смениха амортисьорите, и сега колата много странно бие на ляво. Пусна ли волана веднага тръгва да завива. Въпроса ми е след смяна на предните амортисьори трябва ли да се регулира предницата, тъй като преди, това забиване на ляво го нямаше. Не е от баланса на гумите, проверявал съм ги. На пръв поглед не ми е крива и джантата, така че взех да се замислям дали майсторите не са си спестили малко труд.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на предница?
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:При Пнутото например шапката / макферсона/ има посока може да са го объркали . ако е качиш на дтенд би трябвало да разберат къде е проблемаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Re: Реглаж на предница?
rossko написа:Здравейте колеги. Преди седмица-две ми смениха амортисьорите, и сега колата много странно бие на ляво. Пусна ли волана веднага тръгва да завива. Въпроса ми е след смяна на предните амортисьори трябва ли да се регулира предницата, тъй като преди, това забиване на ляво го нямаше. Не е от баланса на гумите, проверявал съм ги. На пръв поглед не ми е крива и джантата, така че взех да се замислям дали майсторите не са си спестили малко труд.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар