nedialk00 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За смяна ли е този амортисьор?
Collapse
X
-
Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!Ето може би най-добрата снимка от моите, която успях да намеря:
Коментар
-
ogi28b написа:Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.
Коментар
-
nedialk00
Реклама
Collapse
Коментар