Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За смяна ли е този амортисьор?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nedialk00 написа:
    нищо му няма; смеянй амортисиорите и газ междудругото си провери маслото в скоростната кутия защото така като гледам си позагубил и от него, сигурно ще иска доливане
    Благодаря колега
    BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.

Коментар

Явно има разлика с магарето на Мареа От първите снимки и на мен ми се стори че нещо не е наред там. Добре че е било само заблуда
      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!Ето може би най-добрата снимка от моите, която успях да намеря:

Коментар

ogi28b написа:
          Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!
          Това е предния край на носача,който снимах.Задния край е хванат за видимо по-здраво място за магарето.И на мен ми се струва че магарето в тази предна част е доста отслабено за да е хванат там предния тампон на носача,но явно при ,,бравите
          BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.

Коментар

Идеален си - карай без да се замисляш.Щракни върху снимката за увеличение.

Коментар

Абе, вярно, че това бил предния тампон, ама кой да гледа. Карай смело, и при мен е така "счупено". Извинявай, ако съм ти докарал притеснение.

Коментар

малко извън темата, ама Айрфен.. капачето ти на скоростната кутия направо ме уплаши :D

Коментар

nedialk00 написа:
                  малко извън темата, ама Айрфен.. капачето ти на скоростната кутия направо ме уплаши :D
                  Течеше помпата на съединителя по това време.

Коментар

Working...
                  X