нищо му няма; смеянй амортисиорите и газ междудругото си провери маслото в скоростната кутия защото така като гледам си позагубил и от него, сигурно ще иска доливане
Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!Ето може би най-добрата снимка от моите, която успях да намеря:
Абе гледах аз старите ми снимки, опитвах се да си спомня какво съм виждал отдолу, ама не си спомням да е имало такава голяма фуга на това място. Дори и на тези снимки като го гледам, ми се струва неестествено там да е отворено така. Едва ли не носачът е хванат за нещо, което пък самото то - виси във въздуха. Не че виси, но се държи някъде напред, а отзад е като паянтово... От другата страна същото ли е? Утре ще лягам под колата да гледам, това направо ме озадачи!
Това е предния край на носача,който снимах.Задния край е хванат за видимо по-здраво място за магарето.И на мен ми се струва че магарето в тази предна част е доста отслабено за да е хванат там предния тампон на носача,но явно при ,,бравите
Коментар