Здравейте,от както влязох зверски в една дупка(изкривих джанта и пръснах гумата),започна да се усеща тракане и да бие в волана,но само когато мина през неравност откъм лявото колело.Когато съм на гладък път всичко е перфектно,пробвал съм завои на ляво на дясно като слушам внимателно-никакво тракане или тропане.Само при малка дупка или неравност влиза твърдо и в последствие почва да се усеща и биене на волана.На място не се усеща луфт като въртя волана.Вдигнах въпросното колело на крик и направих няколко снимки.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За смяна ли е този амортисьор?
Collapse
X
-
pakumba написа:биенето е от джанта. А амортисьора май е изпуснал, не виждам добре това масло ли е?BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.
Коментар
-
ogi28b написа:Forsaken написа:На последната снимка малко странно свършва предния мост - там, късето се захваща тапона на носача. Изглежда като пекършено.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Много ЛОШО То се вижда и така, но все пак трябва да видим по-качествена снимка, за да е 100% сигурно, но и според мен си е скъсан предния мост - "магарето". Колега Milen H, препоръчвам ти да не караш така дори и до сервиз. Шанса да ти падне носача и да стане голяма беля е ОГРОМЕН.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Много ЛОШО То се вижда и така, но все пак трябва да видим по-качествена снимка, за да е 100% сигурно, но и според мен си е скъсан предния мост - "магарето". Колега Milen H, препоръчвам ти да не караш така дори и до сервиз. Шанса да ти падне носача и да стане голяма беля е ОГРОМЕН.BRAVA EL 1.6 16V 103к. от 96г.
Коментар
-
nedialk00
нищо му няма; смеянй амортисиорите и газ междудругото си провери маслото в скоростната кутия защото така като гледам си позагубил и от него, сигурно ще иска доливане
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар