Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблеми с ABS на Марея.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

След един час работа с ножовката и макетното ножче-модула е отворенСега как да срежа пластмасата от другата страна за да извадя релето
    Прикачени файлове
    Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Аз разпоявах и така излиза платката.

Коментар

Колеги,при проблем с този АВС-първо повторете спойките,и при мен излезе студена спойка,релето си работи коректно!
        Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo

Коментар

Първо се извинявам, че пиша в темата на колегата, но да не пускам нова.Моя проблем е следния: още като дам на контакт крушката за abs ми свете, като запаля и потегля abs си почва някаква дигностика и след малко светва и другата крушка за ръчната. Преди няколко дена вадех прочутото реле, но си работи, също повторих спойките на електромагнитите. Ако имате някакви идеи споделете.

Коментар

Проблем в системата за електронно разпределение на усилието. Диагностика.

Коментар

И при мен симптомите бяха: "тука има тука няма..." има проблем, на др. ден няма. Всичко беше ок и спойките и релето уж като го мерех, но накрая реших така и така съм отворил да го сменя и от тогава няма проблем.

Коментар

Релето като не работи, помпата също не трябва да работи така ли?

Коментар

така излиза колега.

Коментар

kimirai написа:
                    Колеги,при проблем с този АВС-първо повторете спойките, и при мен излезе студена спойка, релето си работи коректно!
                    Не можах да се включа по-рано, защото нямах много време за форума, но се радвам, че си оправил проблема.Онова съм го подчертал, защото май ставаме трима минали по тоя път.
                    Alfa 159 SW 2.4 Ti
                    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ABS

Колеги да съживя малко темата , днес отворих платката на Абс -са Лукас , платката е като тази от снимката. Причината е грешка в релето.След отварянето намерих няколко студени спойки една от които е на релето, повторих повечето, междувременно ми се наложи да излез на с колата без електронен блок на АБС.Сега когато я сглобих се оказа че имам нова грешка C1570 , която я има и в момента и не може да се изтрие. Оказа се че сега не мога да пусна и тестовете на АБС а след опит да ги пусна се регистрира и C1110.

r_osen@yahoo.com

Коментар

Working...
                      X