След един час работа с ножовката и макетното ножче-модула е отворенСега как да срежа пластмасата от другата страна за да извадя релето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с ABS на Марея.
Collapse
X
-
Първо се извинявам, че пиша в темата на колегата, но да не пускам нова.Моя проблем е следния: още като дам на контакт крушката за abs ми свете, като запаля и потегля abs си почва някаква дигностика и след малко светва и другата крушка за ръчната. Преди няколко дена вадех прочутото реле, но си работи, също повторих спойките на електромагнитите. Ако имате някакви идеи споделете.
Коментар
-
kimirai написа:Колеги,при проблем с този АВС-първо повторете спойките, и при мен излезе студена спойка, релето си работи коректно!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
ABS
Колеги да съживя малко темата , днес отворих платката на Абс -са Лукас , платката е като тази от снимката. Причината е грешка в релето.След отварянето намерих няколко студени спойки една от които е на релето, повторих повечето, междувременно ми се наложи да излез на с колата без електронен блок на АБС.Сега когато я сглобих се оказа че имам нова грешка C1570 , която я има и в момента и не може да се изтрие. Оказа се че сега не мога да пусна и тестовете на АБС а след опит да ги пусна се регистрира и C1110.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар